≫ 

Šteta što nije ušla i ona pre Mitrovog gola: Ljajiću značila podrška Kruševljana

Posle prijateljske, Orlovima sada sledi takmičarski meč

  • 2
Adem Ljajić Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Srbije Adem Ljajić rekao je posle pobede nad Paragvajem 1:0 u prijateljskom meču u Kruševcu, da je njemu i igračima to značilo pred naredne izazove.

Orlovi su se mučili sve do samog kraja, iako su skoro celo poluvreme imali igrača više. Paragvajcima je presudio Aleksandar Mitrović golom glavom u završnici meča.

- Bilo je najvažnije pobediti jer su najteže ove prijateljske kada nema puno ljudi. Zahvalio bih se ovima koji su došli i bili uz nas jer nam je to bilo bitno. Dobro smo odigrali i držali celu utakmicu pod kontrolo, mogli smo pre da postignemo gol, ali nije htela da uđe. Korektno i fer, na kraju smo pobedili - kazao je Ljajić za Novu S.

Imao je i Ljajić šansu da zatrese mrežu protivnika, ali je umesto toga zatresao okvir gola.

- Šteta što nije ušlo, ali idemo dalje, sad ide kvalifikaciona utakmica u ponedeljak, imamo dva, tri dana da se odmorimo dobro i spremimo, ovo danas zaboravljamo. Najlepše su pobede sa reprezentacijom, idemo dalje - zaključio je naš vezista.

Srbija naredni meč igra u ponedeljak 14. oktobra u gostima protiv Litvanije i to je meč osmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    10. oktobar 2019 | 22:57

    Bravo Ljajo za dobru partiju, ući će kad treba, kao ona u Albaniji kad si rešio utakmicu...

  • Miki

    11. oktobar 2019 | 07:54

    Fejsal mulić u napadu uz mitrovića!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA