≫ 

Vučić surovo odgovorio Albancima na zabranu da Zvezda uđe na Kosovo! Mislite da ste jaki?

Predsednik Srbije imao je svoju poruku vlastima u Prištini

  • 53
VUCIC KOSOVO POSETA Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, dao je svoje mišljenje o zabrani fudbalerima Zvezde da uđu na Kosovo da igraju meč Kupa Srbije sa Trepčom. Povodom odluke Prištine da fudbaleri Crvene zvezde ne budu pušteni na Кosovo, Vučić kaže:

- Što ih niste pustili, šta vam je bio problem, da pokažete mnogo ste jaki? Кontrolišete Jarinje i Brnjak. Pa, znamo to i bez toga - rekao je predsednik Srbije.

Podsetimo, Crvena zvezda se vratila sa administrativnog prelaza Jarinje u sredu oko 12 časova. Crveno-beli su krenuli rano ujutru put Kosova, gde je od 14 časova u Zvečanu trebalo da odigra meč Kupa Srbije protiv Trepče, ali prema saznanjima Telegrafa, meć je zabranjen.

Crveno-beli su ipak stigli na Kosovo, ali im je tamo zabranjen prelazak. Prvi je u koloni bio generalni direktor Zvezdan Terzić, koji je pokušao prvi da pređe, ali su mu carinici posle uvida u dokumenta, poručili da nema dozvolu ulaska na Kosovo posle odluke vlasti tzv. Kosova.

Video: Evo šta se dešavalo na prelazu Jarinje kada su Terzića vratili nazad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan pa Bog

    11. oktobar 2019 | 11:11

    Gde su kontra mere na takse ? Obecali ste da cete po povratku iz USA izaci sa tacnim ciframa koliko je dato novaca Partizanu i zvezdani .

  • ivan s

    11. oktobar 2019 | 09:39

    Mogli su odigrati negde u blizini, na neutralnoj teritoriji, u Bujanovcu recimo.

  • jerko

    11. oktobar 2019 | 09:50

    Baš za žaljenje, još ovima iz Trepče Zvezda posle sabila osam komada i u suzama ih poslala natrag na Kosovo. Sumnjam da su se autobusom kojim su išli kući orile patriotske pesme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA