Dobra vest za Partizan: Pogba neizvestan i za revanš sa Junajtedom!

Nakon povrede zgloba nastradao je i nožni palac

  • 5

Kraj problema Pola Pogbe nema na vidiku, jer je nakon jedne zadobio i drugu povredu, zbog koje se na teren najverovatnije neće vratiti do sredine novembra što je veliki problem za Mančester junajted.

Zbog problema sa skočnim zglobom Pogba je van protokola od početka septembra, a pokušaj da se vrati na teren i odigran ceo meč protiv Arsenala 30. septembra pogoršao je povredu, pa je zbog toga morao da preskoči i reprezentativno okupljanje.

Znalo se da Pogba neće doći u Beograd 24. oktobra na megdan sa Partizanom, a u međuvremenu zadesila ga je nova povreda, polomio je nožni palac, a se čelnici kluba sa Old Traforda plaše novog dužeg odsustva. Nakon prvih pregleda Pogbino stanje je tako da ga očekuje pauza od oko mesec dana, a to je nešto što može da raduje navijače Partizana.

Mančester Junajted, Čelsi Foto: Tanjug/AP

Revanš meč ova dva tima je sedmog novembra na Old Trafordu i postoje velike šanse da francuski vezista ne zaigra ni na ovoj utakmici.

Do tada Crveni đavoli će biti lišeni njegovih usluga na derbiju protiv Liverpula, Noriča i Bornmuta u Premijer ligi, kao i u osmini finala Liga kupa protiv Čelsija. Mediji u engleskoj spekulišu da bi upravo taj meč u Liga kupu mogao da bude presudan za dalju karijeru Ole Gunar Solskjera na klupi Junajteda.

Pored Pogbe Solskjer zbog povreda ne može da računa na Antonio Marsijala, Ešlija Janga i Timoti Fonsu Mensa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tiši

    11. oktobar 2019 | 12:52

    Hahahaha njihovi petlici mogu da biju partizai. +5

  • Keli

    11. oktobar 2019 | 18:25

    I da je zdrav ne bi sigurno igrao. Jer ce united igrati sa trecom postavom kao do sad...

  • Miki

    11. oktobar 2019 | 17:54

    On ne bi igrao ni da je spreman!igrace omladinci kao protiv az

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA