Terzić besan: Od Šiptara sam ovo očekivao, ali ne od Crnogoraca! Savićević lično tražio zabranu!

Generalni direktor Zvezde šokiran nakon što mu je na aerodromu u Tivtu poručeno da nije poželjan u Crnoj Gori

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, reagovao je povodom zabrane koju su mu izrekle vlasti Crne Gore povodom ulaska u ovu zemlju.

Terzić je dostavio medijima izjavu povodom zabrane ulaska u Crnu Goru i rekao je da je Dejan Savićević tražio da mu bude izrečena ova zabrana.

- Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora-Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru.

- Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uverio da je istina. Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni. Ono juče od šiptara je bilo očekivano, ali ovo danas od crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor - rekao je Terzić.

Video: Evo šta se dešavalo na prelazu Jarinje kada su Terzića kosovski carinici vratili nazad

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Podgorica

    Kakav licemjer. A zasto to nije ocekivao od Deja i Mila ? Pa ko je razbio SCG i priznao KiM ? Dejo je bio na bilbordima, reklamama i pozivao gradjane da kazu DA razbijanju drzave. I nije mu to smetalo da se kod njih krije kad su ga istrazni organi Srbije trazili zbog malverzacija.

  • Ak47

    Dejooo sta uradi???????

  • Bbrs

    Docice i dejo u beogra ali mi ce mo ga docekati onako kako zasluzuje samo lagano

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima