• 0

Sve bih vam porazbijao, igrali smo kao zečevi! Selektor Mađarske besan kao ris posle Hrvata

Rosi na zanimljiv način opisao svoju ljutnju

  • 0

Italijanski trener i selektor Mađarske Marko Rosi bio je vrlo besan na svoje igrače posle poraza od Hrvatske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Mađari su na Poljudu izgubili 3:0 kao gosti, ali su i grešili, te su Hrvati u petom, 24. i 42. minutu preko Modrića i dvostrukog strelca Petkovića lagano pobedili.

- Mi smo Hrvatsku gledali, mi nismo igrali. Bili smo prestravljeni. Sada bih najradije sve porazbijao, vaša sedišta i sve, ali ne smem jer moram da koristim mozak - rekao je Rosi posle meča i onda uporedio svoje igrače sa zečevima.

Croatia Hungary Euro 2020 Soccer

Foto: Tanjug/AP

- Igrali smo kao zečevi, nismo bili odgovorni, ne sećam se više koliko, ali pet-šest grešaka smo sami napravili i dali Hrvatskoj priliku za golove - priča Italijan.

Svestan je da Mađarska nije imala isti kvalitet kao "Vatreni", ali je i sama gubila previše lopti što je na kraju koštalo Mađare boljeg rezultata.

- Svi smo na istom brodu, svi stojimo na terenu, svi smo krivi za ovo što se dogodilo u Splitu. Ako izgledate kao što smo mi izgledali, nemate čemu da se radujete. Dobrih vesti nema, moramo da gledamo sebe. Ovakve greške se ne događaju ni u trećoj ligi i to ih nije pravio jedan igrač, nego više njih. Ovo se ne sme ponoviti protiv Azerbejdžana - naglasio je Rosi.

Mađari sledeći meč u ovim kvalifikacijama igraju protiv Azerbejdžana u nedelju 13. oktobra.

Video: Još jedan goooool! Tomane za rezultat 8:0

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima