Sve bih vam porazbijao, igrali smo kao zečevi! Selektor Mađarske besan kao ris posle Hrvata

Rosi na zanimljiv način opisao svoju ljutnju

  • 0
Croatia Hungary Euro 2020 Soccer Rosi na utakmici sa Hrvatskom, Foto: Tanjug/AP

Italijanski trener i selektor Mađarske Marko Rosi bio je vrlo besan na svoje igrače posle poraza od Hrvatske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Mađari su na Poljudu izgubili 3:0 kao gosti, ali su i grešili, te su Hrvati u petom, 24. i 42. minutu preko Modrića i dvostrukog strelca Petkovića lagano pobedili.

- Mi smo Hrvatsku gledali, mi nismo igrali. Bili smo prestravljeni. Sada bih najradije sve porazbijao, vaša sedišta i sve, ali ne smem jer moram da koristim mozak - rekao je Rosi posle meča i onda uporedio svoje igrače sa zečevima.

Croatia Hungary Euro 2020 Soccer Foto: Tanjug/AP

- Igrali smo kao zečevi, nismo bili odgovorni, ne sećam se više koliko, ali pet-šest grešaka smo sami napravili i dali Hrvatskoj priliku za golove - priča Italijan.

Svestan je da Mađarska nije imala isti kvalitet kao "Vatreni", ali je i sama gubila previše lopti što je na kraju koštalo Mađare boljeg rezultata.

- Svi smo na istom brodu, svi stojimo na terenu, svi smo krivi za ovo što se dogodilo u Splitu. Ako izgledate kao što smo mi izgledali, nemate čemu da se radujete. Dobrih vesti nema, moramo da gledamo sebe. Ovakve greške se ne događaju ni u trećoj ligi i to ih nije pravio jedan igrač, nego više njih. Ovo se ne sme ponoviti protiv Azerbejdžana - naglasio je Rosi.

Mađari sledeći meč u ovim kvalifikacijama igraju protiv Azerbejdžana u nedelju 13. oktobra.

Video: Još jedan goooool! Tomane za rezultat 8:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA