≫ 

Ceo život sam sanjao da igram za seniore Zvezde: Burmaz i Pantović blistaju posle debija

Milojević im je dao šansu

  • 8
Foto: FK Crvena zvezda

Mladi fudbaleri Crvene zvezde Borisav Burmaz i Miloš Pantović debitovali su za seniorski tim crveno-belih protiv Trepče i taj meč u Staroj Pazovi će im ostati zauvek urezan.

Zvezda je pobedila Trepču sa 8:0 u meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

- Dvojica San svakog dečaka koji počne da se bavi fudbalom je da debituje za najveći klub na Balkanu i drago mi je što sam sa 17 godina imao priliku da to osetim. Sve se brzo izdešavalo i veoma sam srećan zbog prvih seniorskih minuta. Ušli smo koncentrisano i agresivno u meč, što je rezultovalo sa osam golova u mreži Trepče i možemo da budemo zadovoljni našim nastupom - rekao je Pantović posle utakmice.

On je kao izmena ušao umesto Alekse Vukanovića u 70. minutu i već tada je meč bio rešen, ali mu je dobro došlo malo kaljenja. Slično je i sa Burmazom koji je ušao u 80. minutu umesto četvorostrukog strelca Veljka Simića.

- Zahvalan sam treneru i stručnom štabu na ukazanom poverenju. Ceo život sanjam da debitujem za Crvenu zvezdu i ovo je jedan od najlepših osećaja koje sam doživeo. Odigrali smo sjajnu utakmicu i možemo da budemo zadovoljni pristupom i ubedljivom pobedom. Minuti u prvom timu su dodatna motivacija da nastavim naporno da radim - istakao je Burmaz i dodao da je imao pozitivnu tremu kada ga je trener Milojević pozvao da se priključi prvotimcima.

Da podsetimo, žreb za osminu finala Kupa Srbije je 15. oktobra, a prvi mečevi ove faze takmičenja su 23. oktobra.

Video: Pogledajte sve golove Veljka Simića protiv Trepče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tišljer 036

    12. oktobar 2019 | 22:36

    Imaju momci strašne prwdisposizije da budu vrrrrrrh vrhova... Pratim ih još unazad dve godine od turnira u Stanušićinma i samo i se gubi mali Dedjer i Kupusić inače sve je TOP

  • Trener

    12. oktobar 2019 | 19:22

    Pantović baš dobar igrač može da postane, vidi se određeni kvalitet, ovaj drugi ništa.

  • Gangila

    12. oktobar 2019 | 18:22

    Ahahaha... Ja procitao posle derbija pa mi nista nije jasno... Ahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA