≫ 

Ne mogu sad, objasniće ti vreme! Jović odgovorio Tumbakoviću, na pomolu novi skandal među Orlovima?

Poruka nije dugo ostala na društvenim mrežama

  • 69

Čini se da srpski fudbaler Luka Jović nije ostao dužan selektoru Ljubiši Tumbakoviću nakon što se pojavila informacija da je Tumbaković kaznio Jovića jer ga je slagao.

Čitavu buru pokrenulo je pisanje španskih medija koji su javili da je Jović bio nezadovoljan što je odigrao tri minuta sa klupe u meču sa Porutgalom, pa je rekao Tumbakoviću da je povređen i nije se našao na spisku za Luksemburg.

Samo četiri dana kasnije zaigrao je za Real protiv Levantea, a Tumbaković je potom odlučio da ga sankcioniše nepozivanjem za mečeve sa Paragvajem i Litvanijom.

- Nemam ja pravo da budem ljut ni na koga. Radim svoj posao na način koji mislim da je najbolji. Luka je mlad igrač, a moja trenerska profesija podrazumeva pedagoški pristup i jednu vrstu roditeljskog odnosa prema svakom igraču. U isto vreme, dužan sam da štitim interese svoje profesije - rekao je Tumbaković na konferenciji pred Litvaniju.

Video: Tumbaković o tome zašto Luka Jović nije pozvan u reprezentaciju

- On je napravio to što ste rekli, ali nije se javio meni, nego je samo poslao poruku. Ne vidim razlog zašto bih se ljutio na Jovića. A to da li je bio povređen treba da utvrde lekari, ne ja - dodao je Tumbaković.

Nije dugo prošlo, a posle konferencije u nedelju popodne, oglasio se i Jović.

Foto: Printscreen Instagram, Butasport

- Ne mogu sad. Objasniće ti vreme - napisao je u jednom od Instagram storija i ubrzo ga obrisao.

Mada nije sto odsto sigurno i potvrđeno da se poruka odnosila na Tumbakovića, deluje da jeste, a ako je to slučaj, onda možda na pomolu imamo novi problem na relaciji selektor-igrač što niko ko navija za Srbiju ne bi opet voleo da gleda.

Da podsetimo, Srbija protiv Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igra od 20.45 u Viljnusu.

Srbija ima samo teoretske šanse da se kroz kvalifikacije nađe na EURO 2020, ali su Orlovi najavili da će ići na sve pobede do kraja i nadati se čudu. Večeras (20.45) gostuju Litvaniji koju su tri puta savladali od prošlog leta. Kvota na dvojku je 1,20, a na pobedu uz bar dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Litvanija - Srbija.

Ukrajina i Portugal su gotovo sigurni učesnici Evropskog prvenstva, a večeras (20.45) igraju praktično za prvo mesto u grupi (koje ne znači mnogo). Kvota na keca je 3,50, na iks 3,10, a na dvojku 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ukrajina - Portugal.

Video: Selektor Srbije o šansama orlova u grupi i unapređivanju igre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    14. oktobar 2019 | 10:34

    Nisam neki fan L. Tumbakovica ali ovaj Jovic je u oblacima. Njegov talenat nije sporan ali glava jeste ali i kilaza, smrsaj bre ovako vise lici na rekreativca nego reprezentativca. Sa druge strane Mitar je daleko nas najbolji napadac.

  • Cc

    14. oktobar 2019 | 09:31

    To je to kad se igrac Real Madrida uzvezdi i misli da moze da igra pre Mitrovica klase.

  • Vojkan

    14. oktobar 2019 | 10:15

    Nisam znao da si na ",Ti"sa seloktorom,to sve govori koji si "Ti" balavac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA