≫ 

Spornih penala nema samo u Srbiji, trener Atalante grmi posle Lacija: Prevara, igrarije!

Đan Pjero Gasperini tvrdi da je Atalanta, ni manje ni više, nego pokradena u utakmici sa Laciom

  • 1
Jedan od dva penala zbog kog se buni Atalanta, Foto: Printscreen Youtube

Dve ekipe su igrale meč osmog kola italijanske Serije A i Atalanta je posle prvih 45 minuta vodila 3:0, a Lacio je u nastavku izjednačio uz dva penala koja je iskoristio Ćiro Imobile.

- Nekoliko stvari nas je omelo, Lacio ima kvalitet u napadu i stvorili su neke prilike i nemoguće je potpuno ih odseći na njihovom terenu. To je i dalje ništa prema onome što smo mi stvorili od šansi i u prvom i u drugom poluvremenu - rekao je Gasperini.

On nije bio zadovoljan time što je njegov tim izgubio dva boda iz džepa iako je, kako kaže, Lacio bio u konopcima.

- Sa tim penalima u današnje vreme niko ne može ništa da razume. Fudbal je jednostavan sport, ali kakvo je to smeće? Imobile je krenuo u šetnju, osetio da ga nešto pecnulo i "zaplivao". Vrlo jasno može da se vidi. Izgubili smo Kup Italije ovde protiv Lacija u jednom incidentu (igranje rukom snimljeno VAR-om, maja ove godine) - dodao je Gasperini i onda opisao i drugi penal u 92. minutu kojim je Imobile doneo bod nebesko-plavima.

- Imobile je gurnuo stopalo ispred De Runa i sprečio ga je da uzme loptu. Ni to nije bio penal! Ovo nisu penali, ovo je prevara, igrarije - grmeo je Gasperini.

On je istakao da je Kup sada već zaboravljen, ali mu smeta što ovakve situacije uglavnom idu na štetu njegovog kluba u tri od četiri utakmice jer tada tempo ekipe pada.

Atalanta naredni meč igra u Ligi šampiona protiv Mančester Sitija.

Video: Pavkov zatresao mrežu Radu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    19. oktobar 2019 | 21:20

    Desava se naravno ali u kojem broju za razliku od nase lige gde projekat na svakoj utakmici ima oo penanal pa i dva, napisite ukupan broj utakmica i broj sviranih penala zadnje 3 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA