• 70

Vučić najavio: U ponedeljak ili utorak će se otkriti koliko je država dala para Zvezdi i Partizanu!

I to ne samo fudbalske, već i košarkaške sekcije crveno i crno-belih

  • 70

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će već u ponedeljak ili utorak ministar finansija Siniša Mali objaviti podatke koliko je država davala novca fudbalskim i košarkaškim klubovima.

Vućić je u septembru najavio da će "po povratku iz SAD objaviti tačan iznos novca dat Partizanu i Zvezdi i da će se tada znati koji je klub navodno nečiji ljubimac".

Predsednik je, gostujući na Prvoj, rekao da će se kada ministar Mali objavi te podatke videti da im je država dala "brdo para".

- Ne samo da će se videti šta je država dala direktno, već i javna preduzeća, šta je dala Srbija, a šta Beograd, lokalne samouprave i da svi vide ljudi koliko smo para potrošili i na jedne i na druge, a kako i jedni i drugi samo kukaju na državu kada im tako odgovara, pošto je uvek najlakše alibi tražiti u državi i okriviti je za nešto - naveo je Vučić.

Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić na TV Prva Printscreen/Prva

Dodaje i to da su ga tako ranije okrivili i što je pomogao građanima zaduženim u švajcarskim francima, iako su ga prethodno oni koji su podsticali građane da se tako zaduže napadali u novinama jer neće da razgovara sa zaduženim građanima.

Vučić je istakao da su ga posle napadali kako se meša u ono što nije njegov posao, kao i kada je rešio problem za građane u Bristolu.

Naveo je da je to kada postoji svađa između paritzvanovaca i zvedaša, pa se "jedni sećaju penala koji je za Zvezdu sviran protiv Inđije, a ovi drugi poništenog gola Zvezde protiv Partizana".

- Zato je potrebno samo da se izađe sa podatkom koliko smo mi para dali, jer je to posao države, a vi se svađajte koliko god hoćete i albilije tražite za svoje neuspehe na razne načine i ne zanima me dalje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Maja

    Drzava sve vise ulaze u sport sto je za svaku pohvalu!

  • Dakki

    Ulaze se mnogo u sport i zato je vazno da se ima cista i jasna racunica.

  • Kalina

    Drzava je uvek tu da pomogne.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima