≫ 

Da je Mane dao gol, ovo bi bila asistencija godine: Nestvaran potez Firmina koji je malo ko video!

Brazilac rabonom uposlio kolegu iz navale

  • 1
Roberto Firmino Printskrin: BT SPort 2

Samo zato što Sadio Mane nije postigao gol posle dodavanja Roberta Firmina, potez Brazilca na meču protiv Genka (4:1) nije ispraćen sa tolikom pažnjom koliko je trebalo!

A trebalo je, jer je Firmino izveo jednu od najboljih asistencija koje smo gledali u skorije vreme. Verovatno bi bila u užem izboru za najbolju u sezoni da je mane dao gol, ali...

Dupli pas dvojice igrača Firmino je je ''začinio'' rabonom za asistenciju Senegalcu kom je golman Genka odbranio udarac i tako ''upropastio'' najbolju akciju.

Redsi su, ipak, slavili ubedljivo na meču na kom su njihovi navijači izazvali skandal sa transparentom džinovskog penisa u ruci Divoka Origija.

Mane je na krju uspeo da se upiše u strelce, uz dva gola Okslejda-Čembrlena i Mohameda Salaha.

>>> Posle pobede u Kazahstanu u prošlom kolu drastično su porasle šanse Partizana za evropsko proleće - sada je kvota da će crno-beli proći u 1/16 finala Lige Evrope 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Partizana u Ligi Evrope.

Video: Milinković Saviću nije jasno zašto Mitrović nije iskoristio asistencije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA