≫ 

Mitrović prognozirao kojim rezultatom će Partizan dobiti Junajted: Najveći su u Engleskoj, ali...

... daleko od toga da crno-beli nemaju čemu da se nadaju - ističe prvi špic Srbije

  • 11

Aleksandar Mitrović nema dilemu - Partizan može da pobedi Mančester junajted u 3. kolu Lige Evrope (18.55, RTS 1, Arena Sport 1)!

Napadač Fulama, koji je u sredu veče dao tri gola u pobedi nad Lutonom, tokom razgovora za Sportski žurnal najavio je meč svog bivšeg kluba u Humskoj protiv evropskog velikana.

- Mančester junajted je najveći engleski klub, ovde ima posebnu dimenziju. Svi pričaju o njemu, u Engleskoj se najviše prati. Uvek ima vrhunske igrače, što je pokazao i u poslednjem meču, protiv Liverpula. Ogroman kvalitet na jednom mestu, nekad nije lako ni uklopiti sve njih u moćnu ekipu. Niko protiv Junajteda ne može da bude favorit, ali daleko od toga da crno-beli nemaju pravo na nadu - rekao je Mitrović i dodao:

- Uz malo sreće, sve je moguće. Pred Grobarima će da bude sasvim drugačija utakmica od očekivane u Mančesteru. Naši klubovi, to mora da se poštuje, uživaju prednost domaćeg terena. Gledao sam i kako su crno-beli odigrali u Kazahstanu, očigledno imaju dobar tim i sa sjajnim trenerom, kakav je Savo Milošević, mogu daleko da doguraju. Često se čujem da Stojketom, Miletom, Markecom i Bambijem, uveravaju me da imaju odličan ambijent u timu. Vidim i da mlađe snage imaju dobar štof.

Aleksandar Mitrović Mitrović na meču protiv Lutona Foto: Guliver/Alex Pantling/Getty Images

Govorio je Mitrović i o treneru Partizana - Savi Miloševiću!

- On je jedan od igrača na koje se i danas ugledam. Imamo slične karakteristike, čuli smo se i često se viđali. Veliki čovek, uvek mi daje savete i sve mu najbolje želim, kao čoveku i sportisti. Voleo bih da uspe u Partizanu. Fenomenalno radi, biće sve bolje, crno-beli igraju lepršavo, s velikim broje šansi, jednostavno gaje taj stil. Kakav fudbaler, takav i trener. Klub mora da stoji iza takvog čoveka i stručnjaka. Doći će i periodi loše igre, ali Partizanovi ljudi moraju da ga zaštite. Milošević ima pravo na kredit. I to veliki.

Za kraj, prvi napadač reprezentacije Srbije je prognozirao rezultat:

- Partizan može do trijumfa. Biće 2:1!

>>> Posle pobede u Kazahstanu u prošlom kolu drastično su porasle šanse Partizana za evropsko proleće - sada je kvota da će crno-beli proći u 1/16 finala Lige Evrope 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Partizana u Ligi Evrope.

Video: Šta će Savo Milošević da preporuči Aleksu Fergusonu u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    24. oktobar 2019 | 09:49

    Bitno je da je dobra kvota na Mancester :-D 2.20 :-D

  • Semajlirane_pufne

    24. oktobar 2019 | 11:09

    Ko ce iz Partizana da da ta dva gola posto u napadu igra Sadik?!

  • Veljko

    24. oktobar 2019 | 10:52

    Ima da ih zgaze crveni djavoli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA