≫ 

Ozil odgovorio kritičarima i najavio: Ostajem do kraja, neću bežati kad je teško!

Bivši nemački reprezentativac nema nameru da napusti Arsenal pre 2021.

  • 2

Poslednjih nekoliko prelaznih rokova Mesut Ozil je tema svih svetskih medija da li će Arsenal uspeti da ga se reši, čak je i kuću nedavno stavio na oglas međutim, nakon dugo vremena Nemac se javno oglasio i odbacio sve spekulacije da će napustiti klub pre isteka ugovora 2021.

U narednih 20-ak meseci koliko će Ozil biti igrač Tobdžija, ako se nešto ne promeni u međuvremenu, londonski klub će ostati bez preko 30 miliona evra, plus će Nemac otići bez obeštećenja.

Kada se zna da je doveden za 47 miliona evra i da nedeljno zarađuje preko 400.000 evra, Mesut je najskuplji igrač u istoriji Arsenala, a može se reći i najskuplji promašaj kluba.

Od kako je počela 2017. Ozil ne liči na igrača kakav je bio i kakav zaslužuje da igra u Premijer ligi međutim, Tobdžije ne uspevaju da ga se reše.

Iako su se navijači obradovali vešću da je stavio kuću na prodaju, bivši nemački reprezentativac demantuje da će napustiti klub.

Mesut Ozil Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Da li ću otići iz Arsenala? Imam ugovor do 2021. i nameravam da ostanem do kraja. Čovek prolazi kroz teška vremena, kao ja sada. To nije razlog da bežim. I ja neću bežati. Ovde sam najmanje još dve godine - poručio je Ozil i stavio tačku na sve spekulacije.

Nemac smatra da nije on kriv kada Arsenalu ne ide, ali je svestan da se od njega očekuje mnogo međutim, nije sve nekada ni do njega.

- Ako ne igramo dobro u nekom velikom meču, uvek je moja krivica. Ako je to istina, kako objašnjavate naše rezultate u derbijima kada nisam na terenu? Nema prave razlike, zar ne? Znam da ljudi od mene očekuju da ponudim više, da diktiram igru i pravim razliku - i ja to radim - ali verujete da nije ni lako ni jednostavno. Nisam jedini igrač u timu i, ne zaboravite, neki od naših protivnika jednostavno su bolji - istakao je Ozil.

Arsenal danas igra sa Kristal Palasom od 17.30.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skåne

    27. oktobar 2019 | 09:52

    Nisi lud da bezis 😉 Sa 400000 funti nedeljno i ja bih sedeo do 2021 pa makar i igrao igrice po ceo dan kao ti 😂

  • AHAB

    27. oktobar 2019 | 15:22

    PA,ONO ŠTO JE IGRAO U REALU,SA ONAKVIM SAIGRAČIMA,NE MOŽE VIŠE NIGDE DA PONOVI...REALNO, OVAJ ARSENALOV TIM,JE TU GDE I ZASLUŽUJE..NIJE OZIL KRIV VIŠE NEGO OSTALI....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA