≫ 

Hoće li Ibrahimović zaigrati za Napoli?

Poziv postoji, čeka se još samo Ibrino ''da''

  • 2

Iako ima 38 godina, Zlatann Ibrahimović će biti zvezda zimskog prelaznog roka, a lista zainteresovanih je sve veća!

Međutim, Napoli se spominje kao najozbiljniji pretendent za potpis Švetskog napadača, a o tome je nedavno govorio i prvi čovek kluba Aurelio De Laurentis.

Popularni Ibrakadabra prvog januara 2020. postaje slobodan igrač, a povodom eventualnog dolaska u Napoli kod Karla Anćelotija kojeg veoma ceni, oglasio se i vlasnik De Laurentis koji se pre dva meseca sreo sa Šveđaninom u Americi.

FK Los Anđeles Galaksi Zlatan Ibrahimović Foto: Tanjug/AP

Pre svega, on mi je prijatelj. Upoznao sam ga ne kao fudbalera već kao normalnu osobu u Los Anđelesu jer smo odsedali u istom hotelu. Proveli smo nekoliko izuzetnih dana, pozvao sam njega, njegovu suprugu i veoma ljubaznu decu i imali smo večeru zajedno - izjavio je nedavno De Laurentis.

Priznao je vlasnik Napolija da je Ibra njegova velik želja, ali da sve zavisi od Šveđanina koji mu se ''projekat'' najviše dopadne.

Kada vidite nekoga, on je na terenu jedno, a van terena sasvim drugo. On je moja želja, ali zavisi od njega, ne od mene. Svako ima svoju logiku. Priča se o tome nekoliko meseci - rekao je De Laurentis.

U Italiji je Ibrahimović već igrao za Juventus, Inter i Milan, a ko obuče i dres Napolija biće prvi koji je imao zapažene uloge u sva četiri kluba.

Video: Spavaš li mirno Zlatane Ibrahimoviću? Golčina uvukla i linijskog sudiju u slavlje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA