Pogba ne igra protiv Partizana, a pred utakmicu je isplivala priča da ga traži Juventus

Real ima konkurenta

  • 0

Juventus ozbiljno namerava da se pojača već u januaru, a jedna od meta je, kako prenosi Skaj Sport i vezista Mančester junajteda Pol Pogba.

Pogba je rekao upravi svog sadašnjeg kluba da neće da produži ugovor (jun 2021), pa je baš pred gostovanje Partizanu u trećem kolu grupe L Lige Evrope isplivala priča o njegovom mogućem odlasku već na zimu.

Juventus je zainteresovan da dovede Pogbu ili njegovog zemljaka Kilijana Embapea, a treća opcija je Nejmar, pošto će na raspolaganju imati 300 miliona evra.

Pogba je već neko vreme nezadovoljan u redovima Crvenih đavola i isprva je imao trvenja sa bivšim menadžerom Žozeom Murinjom.

Epilog tog sukoba je bio Murinnjov odlazak iz kluba, a nije dugo prošlo pre nego je Pogba počeo da iskazuje nezadovoljstvo i sadašnjim trenerom Ole Gunar Solskjerom.

Pogba je jedan od igrača koji neće igrati protiv Partizana u četvrtak od 19 sati zbog povrede. I Junajted i Partizan do sada imaju po pobedu i remi u mečevima sa Astanom i AZ Alkmarom.

Inače, Francuz je nedavno uslikan u Dubaiju sa Zinedinom Zidanom, pa se pretpostavlja da je i Real Madrid već preduzeo poteze kako bi Pogbu privoleo da pređe u Madrid u nekom od narednih prelaznih rokova.

Video: Trening Partizana pred večerašnju utakmicu sa Junajtedom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA