• 9

Javio nam se Nenad Kovačević, demantuje izjavu o nameštanju u Srbiji: Novinar zloupotrebio moju šalu

Bivši kapiten Zvezde ističe da je neko neprofesionalno izvukao iz konteksta njegove reči dok je ćaskao u društvu

  • 9

Navodna izjava bivšeg kapitena Crvene zvezde i reprezentativca Srbije, Nenada Piksija Kovačevića, o nameštanju u srpskom fudbalu, odjeknula je u svim medijima. Kažemo navodna, jer se nekadašnji fudbaler, a sada trener Radničkog iz Sremske Mitrovice, javio redakciji Telegrafa sa željom da demantuje sve što se pisalo.

On tvrdi da je novinar zloupotrebio njegove reči koje su izrečene u širem društvu na jednom javnom događaju, gde je u šali pričao o dešavanjima u trećoj ligi, gde se njegov tim takmiči. Kovačević ističe da mu je takav amaterizam i neprofesionalizam doneo mnogo problema, pa je zamolio da prenesemo šta se tačno dogodilo.

- Apsolutno nemam ni jedan razlog da sumnjam u regularnost u srpskom fudbalu, bez obzira o kojem se nivou takmicenja radi. Očigledno da je neko tokom mog neformalnog razgovora sa prijateljima u većem društvu na jednom javnom događaju zloupotrebio nešto što je čuo da sam izgovorio i gde sam kroz humor rekao da sam trener u trećoj ligi i da je tamo sve namešteno od decembra do juna. O Superligi ni slovo nije bilo rečeno. I to za treću ligu je bila šala, jer imam tim sa kojim objektivno u ovom momentu ne mogu da napravim zapažen rezultat.

nenad kovačević

Nenad Kovačević u dresu Crvene zvezde; Foto: MN Press

- Naravno da ne mislim da se bilo gde namešta. Uopšte mi nije jasno kako je neko tako nešto na ovako neodgovoran i amaterski način mogao da napiše i da naravi veliku štetu. Takav način interpretacije nečijih reči krajnje je neozbiljan, neprofesionalan i potpuno neprimeren.

- Niko od novinara mi nije prišao da me pita za izjavu ili intervju, već je zloupotrebio i izvukao iz konteksta moje reči. Zaista bih zamolio sve predstavnike medija da ubuduće moje ime i prezime ne zloupotrebljavaju. Žao mi je što je zbog nečijeg amaterizma napravljen veliki problem i nadam se da se ubuduće tako nešto nikada ni meni ni nekom drugom neće dogoditi - zaključio je Nenad Kovačević za Telegraf.

Video: Trener Zvezde se oglasio povodom priča o nameštanju meča sa PSŽ-om

(D. Uštević)

Komentari

  • MAX

    Dno dna od igraca. I kad si igrao u Zvezdi bio si nula a i sad si.. Vrati pasos i idi iz Srbije

  • Laki

    Hahahaha... Jedan telefonski poziv menja sve... Nikad nećeš biti trener zato što si loš čovek, bez karaktera... Kao tvoj prijatelj Lalatović...

  • Dusan

    Upropastio Zvezdu protiv Strazbura

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima