≫ 

Arsenal i Seltik "iz 2 u 1": Miha dobio naslednika, dao je 2 gola iz slobodnjaka levicom!

Velike preokrete režirali su Arsenal i Seltik!

  • 0
Arsenal, Nikolas Pepe Foto: Tanjug AP

Fudbaleri Arsenala i Gimaraeša odigrali su najburniju večernju utakmicu 3. kola Lige Evrope (3:2)!

Dva puta je Gimaraeš vodio i ispuštao prednost - Edvards je u 9. minutu zatresao mrežu, Martineli je uzvratio u 32,  da bi Duarte obezbedio prednost za poluvreme na Emirejtsu.

Portugalski tim je odolevao do 80. minuta, kada je Pepe bio strelac, ali je Arsenal čak došao do preokreta, još jednim golom Pepea! Oba gola postignuta su iz slobodnih udaraca levicom, pa će mnoge ljubitelje fudbala ovaj momak podsetiti na slavne dane Siniše Mihajlovića - ne dešava se često da jedan igrač iz dva slobodnjaka trese mrežu!

Takođe, valja napomenuti da je Pepe u igru ušao u 75. minutu!

U velikom okršaju Seltika i Lacija, naš Sergej Milinković Savić odigrao je celu utakmicu za Rimljane u Škotskoj, ali je ostao praznih šaka, iako je Lacio poveo u 40. minutu preko Lazarija.

U 67. minutu je Kristi izjednačio, a u 89. je Žulijen doneo veliki preokret za 2:1, koji je Seltik odveo na vrh grupe!

Ajntraht je sa 2:1 nadigrao Standard, s time da je Mijat Gaćinović igrao do 75, a Filip Kostić do 83. minuta, dok Dejan Joveljić nije dobio priliku.

Uroš Spajić komandovao je odbranom Krasnodara i pomogao da mreža ostane netaknuta protiv Trabzonspora u trijumfu od 2:0 na gostovanju.

Od ostalih mečeva, izdvaja se pobeda Sevilje nad Dudelanžom sa 3:0, pa Španci imaju maksimalan učinak u grupi sa gol razlikom 7:0.

PSV i LASK odigrali su meč bez pogodaka, Sportingu je bio dovoljan gol Bolasija protiv Rozenborga na domaćem terenu, a na meču Ren - Kluž bilo je više isključenja nego golova.

Ren je imao dvojicu isključenih, Kluž jednog, a pobedili su Rumuni sa 1:0, s time da je i Ren promašio penal u 28. minutu kada je Nijang podbacio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA