Zvezdin mini film o Bunji: Legenda Totenhema održala emotivan govor za Goranovu porodicu

Lepe reči Totenhemovog rekordera po broju utakmica u Premijer ligi!

  • 1
Goran Bunjevčević, Daren Anderton Foto: FK Crvena zvezda

Totenhem je odao počast Goranu Bunjevčeviću na utakmici sa Crvenom zvezdom, a beogradski klub je tim povodom objavio mini film.

Pevci su ovaj meč organizovali kako dolikuje, u poluvremenu su na video bimu puštani najbolji momenti Gorana Bunjevčevića u dresu Totenhema, a specijalni poziv za meč dobili su članovi porodice.

Supruga i ćerka Gorana Bunjevčevića, koji nas je prerano napustio prošle godine, emotivno su doživele izlazak na teren, a posebno je dirljiv bio govor Darena Andertona, legendarnog igrača kluba.

- Ovo je bio sjajan način da se prisetimo Gorana, pre svega je bio sjajan momak, odličan fudbaler, neko ko je došao u Totenhem i uvek je imao osmeh na licu kada je dolazio na trening. Totenhem je imao svoj način igre, a Glen Hodl, legenda kluba, znao je sve Goranove kvalitete. Bilo je lepo imati ga u ekipi, voleo sam da igram sa njim, iskreno, divan čovek - rekao je Anderton, koji je na terenu ugostio suprugu i ćerku Gorana Bunjevčevića.

- Bilo mi je jako drago da ih vidim. Naravno, ovo je jako teško za njih, ali bile su ovde i nadam se da su se setile vremena koje je Goran proveo ovde i videle koliko je cenjen.

Navijači su pokazali da nisu zaboravili Bunju.

- Ne, nikako! Navijači Totenhema su odlične sudije kada je reč o kvalitetu fudbalera. Voleli su da ga gledaju, to što se desilo je veoma tužno, za tako mladog čoveka. Nadam se da je ovo bilo lepo za porodicu, da vide koliko je on cenjen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA