≫ 

Real očajnički želi Pogbu! Šalju najluđu ponudu na Old Traford: Bogatstvo + Geret Bejl!

Zidan je spreman na sve da dovede svog zemljaka na Santjago Bernabeu

  • 11

Zinedin Zidan po svaku cenu želi da dovede Pola Pogbu i da pojača Real Madrid u zimskom prelaznom roku. Odolevao je Mančester junajted na sve ponude koje su stigle na Old Traford, pa je Real ostao bez svoje glavne letnje mete.

Međutim, nemaju nameru da odustanu, a prema navodima medija sa Ostrva, spremni su da ponude oko 100 miliona evra i da uz to daju gratis i Gereta Bejla.

Bejl je dugo već bio jedna od glavnih meta Mančester junajteda, pa bi ova ponuda možda i mogla da zadovolji čelnike Junajteda.

Pogba je na Old Trafordu potpuno neprepoznatljiv, utisak je da je i nezadovoljan i da želi promenu sredine, ali Ole Gunar Solskjer je uporan u tvrdnjama da on nije na prodaju.

Videćemo kako će reagovati na ovu "bezobraznu" ponudu, koja bi mogla da mu donese veliko pojačanje, plus novac da dovede još nekog igrača.

Atletiko Madrid u poslednjih pet kola Primere ima četiri remija, a večeras (21.00) čeka Bilbao koji već četiri kola ne zna za trijumf. Obično kad igraju ova dva tima dođe kec s malo golova, a sada je kvota na kombinazziju 1&0-2 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Atletik Bilbao.

Video: Grobar oteo zastavu Crvenim đavolima i projurio pored policije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    26. oktobar 2019 | 16:43

    Ja stvarno ne znam zasto on toliko vredi

  • montenegringo

    26. oktobar 2019 | 11:28

    Odmah ga prodajte i sa bejlom i par novih igraca sto kupite za te pare lako ce te zamijenit pogbu

  • Rota

    26. oktobar 2019 | 10:57

    Posto Mancester ne lici na ozbiljnu ekipu najbolje je da uzme Bejla, Iska, Krosa i Marsela u zamenu za Pogbu. Real ne zeli samo Krosa tako lako da proda ove ostale jedva ceka. De Hea, Marselo, Van Bisaka, Megvajer, Lindelof, Bejl, Marsijal, Isko, Kros, Matic, Rasford.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA