• 73

Pojavio se snimak momenta kada Grobar skida zastavu Junajteda: Nonšalantno prošao pored obezbeđenja!

Partizanovci su ga dočekali kao heroja kada se vratio sa "plenom"

  • 73

Navijači Partizana oduzeli su čak 6 zastava navijačima Mančester junajteda u Beogradu, a jedna je "pala" i neposredno pred sam meč, kada je jedan Grobar iz frakcije "Partizanovci" utrčao na atletsku stazu, prišao navijačima Mančester junajteda i pred očima obezbeđenja strgao sa ograde jednu navijačku zastavu Engleza.

Iako mu je bliža bila druga zastava, očigledno mu je veću vrednost imala zastava koja je u osnovi imala zastavu Engleske, na kojoj su bili motivi Mančester junajteda.

Sve je izveo munjevito brzo i posle svega nekoliko minuta je tastava bila u njegovim rukama, a on u trku ka svojoj tribini.

Pretrčao je atletskom stazom čitavu severnu tribinu, da bi se zatim popeo na ogradu istočne tribine, gde su ga pripadnici njegove grupe dočekali ovacijama.

Za svaki slučaj je još nekoliko Grobara sišlo na atletsku stazu da mu budu podrška ukoliko ga neko od redara ili policije presretne u trku ka tribini, a kada su shvatili da niko nije reagovao, zajedno su se vratili na tribinu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Драган Гиљен

    Овако је и Вулетић могао узети!

  • Miki

    Budi smeker uradi to u Engleskoj, dajem ti 10 hiljada evra.

  • Vukodlak

    Tuzno,zalosno, kakvih , Srpskih neprijatelja ,gaji ova Srbija. Kome ovo ide u prilog? Ovakvih izdajnika i prodanih dusa nema NIGDE. Neka vam je na cast.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima