Ovo je startna postava Zvezde: Milojević promenio skoro ceo tim za Surdulicu posle Totenhema!

Samo četiri fudbalera iz startne postave iz Londona biće u prvih 11 i za Surdulicu

  • 29
Tottenham, red star, crvena zvezda, totenham, utakmica, fudbal, London Foto: Tanjug/AP

Crvena zvezda se vraća obavezama u Superligi, a posle "svemirskog broda" u Londonu i jednog od najskupljih stadiona na svetu, igraće u potpuno drugačijem ambijentu, u Surdulici.

Meč je na programu od 15.30, a Vladan Milojević je ponovo primenio sistem rotacije, pa će odmoriti nekoliko startera sa meča protiv Totenhema.

Šansu će od starta dobiti El Fardu Ben i Milan Gajić, koji nisu licencirani za Ligu šampiona, a od startera protiv Pevaca igraće još samo Garsija, Kanjas, Rodić i Degenek.

Umesto Borjana na golu će biti Zoran Popović, umesto Gobeljića će mesto desnog beka zauzeti Milan Gajić, a Pankov će igrati umesto Milunovića. Jovančić se vraća u startnu postavu, kao i Vukanović i Pavkov, koji će biti u napadačkoj liniji.

Ovo je sastav koji će Vladan Milojević izvesti na teren od starta:

Popović - Gajić, Pankov, Degenek, Rodić - Jovančić, Kanjas - Garsija, Ben, Vukanović - Pavkov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade6

    26. oktobar 2019 | 14:32

    Voleo bih da bude makar jedan penal da pocrkaju tudjmanovci.Samo neunam kome vise da se zale.Bre nek se vrate za Zagreb i tamo kme

  • Tacno

    26. oktobar 2019 | 14:14

    Pobeda pobeda pobeda.

  • Fil

    26. oktobar 2019 | 14:00

    Milojević, veoma te cenim. Doneo si Zvezdi 50.000,00 evra. Najveći uspeh u zadnjih 20 godina. Ali u zadnje vreme igra je katastofalna. Gledao sam Partizan kako je igrao protiv Mančestera. To je igra. Pa i da izgubiš sa 5:0 puno ti srce. Ovo što gledamo je mučenje. Da li je problem u pogrešnom skautingu ili u postavci igre, ne znam. Vidim samo da Zvezdini igra protiv jačih ekipa izgleda kao da juniori igraju protiv seniora. Nijedan naš igrač ne može nikog da probije. Tri pasa ne mogu da sastave kad im ekipa izadje na presing. O čemu se radi? Uporedi Tomanea, Pavkova i Boaćija sa Sadikom. Čovek probija, napada, a ovi naši samo vraćaju loptu. Pogledaj ostale igrače Partizana, ne plaše se, napadaju, svaka čast. Posle Radonjica, mi nemamo brzog igrača. Izgleda da su nam svi stranci promašaj. Pozdrav,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA