≫ 

Kakva osveta Interovog "otpatka": Gol i asistencija za remi na "Meaci", VAR presudio

"Neroazuri" nisu iskoristili kiks Juventusa

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Ni dobre vibracije sa juga, gde je Juventus uzeo samo bod protiv Lećea, ugrozio tako sebi lidersku poziciju, nisu pogurale Inter da iskoristi šansu. Samo 2:2 odigrao je tim Antonija Kontea protiv inspirisane Parme na "Meaci", te će tako i naredno kolo dočekati kao drugi tim Italije. 

I dalje je razlika između dva najbolje plasirana tima na tabeli jedan bod, a u Interu će nakon ovog meča sigurno najviše žaliti za momkom koga su pozajmili upravo Parmi - od njega su danas najviše "stradali".

Reč je o momku iz Obale Slonovače Janu Karamou (21), strelcu prvog i asistentu kod drugog gola, za Žervinja, kada su gosti izveli šokantan preokret u prvom poluvremenu.

Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Prethodno, Kandreva je pogodio za 1:0, delovalo je da će od tog momenta Inter učvrstiti kontrolu igre, ali gosti su danas imali mnogo municije u svojim redovima.

Pomenuti, Karamo, pravio je dar-mar čuvarima svojim prodorima, potvrdio kvalitet, uz, naravno, ponovo sjajnu rolu zemljaka Žervinja sa kojim sjajno sarađuje u napadačkim kreacijama.

Ipak, Inter je u nastavku meča pojačao ritam, u 52. minutu iskreirao akciju koja je prethodila golu Lukakua, za egal i konačan rezultat ispostaviće se.

Gol Belgijanca je morao da sačeka na potvrdu, pošto je iz VAR sobe sugerisano glavnom sudiji da proveri akciju, zbog ofsajda navodnog napadača Intera. I potrajalo je pregledavanje, čak četiri minuta navijači "neroazura" čekali su u neizvesnosti konačnu odluku, a ona je na kraju išla u korist njihovog tima.

Pogledajte drugi gol Intera.

Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Serija A, 9. kolo

Petak

Verona - Sasuolo 0:1

(Đuričić 50)

Subota

Leće - Juventus 1:1

(Mankosu 56.p - Dibala 50.p)

Inter - Parma 2:2

(Kandreva 23, Lukaku 51- Karamo 26, Žervinjo 30)

Đenova - Breša 20:45

Nedelja

Bolonja - Sampdorija 12:30

Atalanta - Udineze 15:00

Torino - Kaljari 15:00

SPAL - Napoli 15:00

Roma - Milan 18:00

Fjorentina - Lacio 20:45

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA