≫ 

Marsijal i Rašford "mašili" penale, ali opet bili najbolji na terenu! Ovo je već ozbiljan Mančester

Golman Noriča Krul sjajno čitao pokušaje dvojice napadala sa 11 metara, ipak oni su našli način da ga savladaju

  • 3
tim krul foto: twitter/D9INE_WORLDWIDE

Fudbaleri Mančester junajteda, posle Humske, gostovali su Noriču gde su za poluvreme promašili čak dva jedanaesterca, i to za samo 15 minuta, ali su na kraju odneli sigurnu pobedu od 3:1 u režiji Markusa Rašforda i Entonija Marsijala.

Mektominej je u 21. minutu pogodio za 0:1, da bi Rašford u samo dva minuuta (28. i 30) promašio sa "kreča" pa se onda ispravio i duplirao vođstvo svog tima.

Najpre je preuzeo odgovornost u 28. minutu, istina posle prestroge kazne nakon duela Džejmsa i Godfrija, gde je ofanzivac gostiju bio daleko agresivniji u duelu, možda i pre napravio faul nego njegov rival.

Kako bilo, sudija je pokazao na "kreč", a Rašford se obrukao prilikom udarca - slabo i traljavo, pa je Krul lako ukrotio udarac napadača Junajteda.

Sledeći izvođač bio je Marsial, strelac jedinog gola iz penala protiv Partizana nedavno.

entoni marsijal Foto: Tanjug/Ap

U situaciji koja je prethodila penalu, u 43. minutu, sudija je ispravno postupio, jer je lopta na putu do gola u ruku pogodila jednog igrača domaćeg tima. Međutim, Krul je ponovo bio sjajan: vrhunskom intervencijom prozreo je nameru Francuza, zaustavio i njegov udarac!

tim krul, norič Foto: Tanjug/Ap

Holanđanin, ipak, nije svemoguć. Na kraju je tri puta vadio loptu iz mreže, a poput Rašforda, i Marsijal je stigao da se iskupi za promašaj sa "bele tačke".

U 73. minutu upravo su Rašford i Marsijal kombinovali, Englez je u trku genijalno proigrao saigrača petom, a ovaj se potrudio da ne upropasti majstorsku asistenciju trećim golom, za overu trijumfa Solskjerovog tima.

Ernandez je nešto kansije ublažio poraz "Kanarinaca".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CoaN

    27. oktobar 2019 | 18:56

    Nate, ne sme da se Junajtedu sviraju 2 penala na mecu.Nate, samo se to Zvezdi svira.To je taj spin jsd-ovaca.

  • samo iskeno

    27. oktobar 2019 | 19:41

    Videćete na Teatru snova, biće spasavaj se ko može !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA