≫ 

Otkrivamo koliko je Partizan zaradio od meča sa Mančesterom: Ovakav novac dugo nije stigao u Humsku

Ne treba naravno zaboraviti i rashode u pripremi utakmice, posle kojih će biti određena konačna zarada

  • 14
FK Partizan, FK Mančester Junajted, Manchester United Foto: A. Nalbantjan

Zadovoljno u Partizanu trljaju ruke posle utakmice sa Mančester junajtedom u Ligi Evrope, jer su, pored dobre igre i utiska na terenu, veoma dobro zaradili od prodaje ulaznica, s obzirom na činjenicu da je kapacitet stadiona koji je bio u opticaju – rasprodat. Cifra prihoda doseže 1.100.000 evra, što je za naše prilike veoma veliki novac!

To, naravno, podazumeva prodaju paketa ulaznica za dve utakmice, tačnije i za Mančester junejted i za Astanu, gde je u opticaju bilo 26.500 ulaznica. Odnosno 3.000 ulaznica više, nego što je prvobitno bilo planirano, jer su crno-beli sa UEFA dogovorili proširenje kapaciteta.

Kako je svaka stolica na stadionu bila “popunjena”, to znači da je i Partizan pogodio sa cenama ulaznica i napravio sasvim dobar posao, jer se ista podrška publika očekuje i na meču sa Astanom.

Naravno, ne treba zaboraviti ni rashode u pripremi same utakmice sa engleskim velikanom, koji će biti uračunati kada se bude povukla crta konačne zarade, a koji uključuju utrošak električne energije, štampanje posebnih ulaznica za pakete Lige Evrope, isplatu dežurnih službi...

Ali bez obzira na sve navedeno, u Humskoj smatraju da će ukupana zarada biti oko 900.000 evra, što je skoro četiri puta više od prihoda u, recimo, večitom derbiju.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    28. oktobar 2019 | 15:16

    A Zvezda samo od jedne 3x vise hahaha

  • Lud zbunjen

    28. oktobar 2019 | 13:48

    E sad samo zamislite koliko je za ove godine Zvezda zaradila, samo od karata...

  • Raka

    28. oktobar 2019 | 15:26

    Kada se oduzme I kazna UEFI nece ostati nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA