Poznato je kada će se Pogba vratiti na teren i koju će utakmice u Ligi Evrope još propustiti!

Junajted sigurno oslabljen za Francuza protiv Partizana

  • 1

Povreda Pola Pogbe je ozbiljnija nego što se u prvi mah mislilo pa je tako iz Mančester junajteda saopšteno da se Francuz neće vraćati na teren do decembra.

Iako se u jednom trenutku učinilo da se Pogba oporavio od povrede, ipak je meč protiv Arsenala bio koban za njega jer je nakon meča stanje zgloba bilo još gore.

Da je situacija ozbiljna i da će Francuz propustiti i ceo naredni mesec potvrdio je trener Ole Gunar Solskjer.

Britain Soccer FA Cup Foto: Tanjug/AP

Mislim da Pola nećemo videti pre decembra. Treba mu vremena da se potpuno oporavi, možda će biti tu za meč sa Šefildom posle reprezentativne pauze, ali verovatno će sačekati decembra. Nisam doktor, ali to je povreda koja se mora izlečiti - rekao je Norvežanin.

Druga utakmica između Mančestera i Partizana na programu je 7. novembra, a pored utakmice sa crno-belima Pogba će propustiti i derbi protiv Čelsija koji je na progrmau sledećeg vikenda, potom Bornmut, a nakon utakmice sa beogradskim klubom sleduju Brajton, Šefild i Astana u Ligi Evrope.

Decembar počinje duelom sa Aston Vilom potom derbijima sa Totenhemom i gradski derbi protiv Sitija. Solskjer se nada da će Pogbu imati na raspolaganju makar do ove dve velike utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pajco

    29. oktobar 2019 | 09:29

    Previse arogantan igrac imitira Zlatana, kakva budala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA