• 3

Zato je Ronaldo velikan: Učinio je nešto neverovatno za žensku U17 selekciju Portugalki!

Zamislite da jurite svoje snove i jednog dana vam stignu kopačke lično od Kristijana Ronalda, i to uz pismo?

  • 3

Mnogi Kristijana Ronalda doživljavaju kao arogantnog fudbalera, a on iznova koristi priliku da pokaže da se iza te maske krije čovek koji brine o mnogima kojima je fudbal u krvi.

Brojne su humanitarne akcije u kojima je učestvovao, radi konstantno na motivisanju dece da igraju fudbal, a sada je pokazao da nije zaboravio svoje početke, korene i trnovite staze do uspeha.

Naime, ovaj put, čim je Ronaldo čuo da je ženska selekcija Portugalije do 17 godina došla do elitne runde u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, poslao je svim igračicama novi par kopački uz posvetu i pismo!

- Šaljem vam ove kopačke u nadi da će vam pomoći da ostvarite snove. Kada sam ja bio dečak, imao sam jednostavne, ali lude snove. Ne, nisu to bili snovi koje sanjate dok spavate, to su snovi koji vas drže budnima do kasno u noć.

Želeo sam da postanem najbolji fudbaler sveta, posvetio sam život tom snu. U teretani, na terenu, sve što sam radio, radio sam da to učinim mogućim.

Važno je imati snove, još važnije raditi teško da biste ih ostvarili.

Ostvario sam svoj san i nadam se da i vi to možete. Grabite ka njima bez oklevanja, ako sam mogao ja, možete i vi. Čestitam na kvalifikovanju na Evropsko prvenstvo, ostanite fokusirane i stremite već ka novim pobedama. Srećno i uživajte u ovim kopačkama, Kristijano Ronaldo.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Siribuco

    Mnogo prica i bezveze.....Tonaldo je takav rodjen....isto kao i pevac, kosatkas, teniser itd.

  • BOSNA

    Bravo sampionu, bio i ostao veliki.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima