≫ 

Mamić je plakao dok je prodavao ovog igrača: Letos je bio pretnja Zvezdi u kvalifikacijama za LŠ!

Mnogi su ga videli kao naslednika Šukera

  • 0
Josip Tadić Foto: MN Press

Hrvatski mediji pozabavili su se karijerom Josipa Tadića, momka koji je letos u dresu Suduve bio pretnja Crvenoj zvezdi u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Zvezda je remizirala u Litvaniji bez golova, u Beogradu je bilo 2:1, ali su izabranici Vladana Milojevića malo ipak strepeli jer je u završnici Suduva jurišala ka izjednačenju koje je moglo da bude kobno, a krila je timu dalo isključenje Gobeljića.

Inače, od 51. minuta, taj meč igrao je Josip Tadić, momak kog je Dinamo prodao Grenoblu za 600.000 evra.

- Rasplakao sam se kad smo se opraštali jer sam evocirao uspomene na sastanak u Leverkuzenu pre dve i po godine kada smo Josipa dovodili u Maksimir kao jednog od najvećih talenata. Odlazi nam igrač koji ima samo 22 godine, od ovog transfera me boli želudac, ali izgleda da mu je psihološka barijera bila prevelika. Večna tajna ostaće zašto nije razvio svoj potencijal - rekao je Mamić nakon što ga je prodao u Francusku.

Josip Tadić Foto: MN Press

Indeks je u velikoj priči o ovom momku napomenuo da Tadić u 19 mečeva nije dao nijedan gol, raskinut je ugovor, pa je posle nastupao za Arminiju Bilefeld, sa kojom je ispao u treću nemačku ligu. Igrao je i za Lehiju, pa je otišao čak u Australiju.

Inače, sa samo 17 godina je otišao u Nemačku posle sedam golova u 17 mečeva za Osijek. Prozvan ne Šukerovim naslednikom, ali je sada nosilac igre Suduve u kojoj provodi treću godinu.

Sa njom je sada na pragu nove titule, treće u nizu, koju napada uz SFRJ jato. U ekipi su Hrvati Kardum, Bručić, Pušić i Švrljuga, Srbin Živanović i Topčagić iz BiH.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA