Oglasio se golman Radnika: Neću da budem deo rata koji vode Zvezda i Partizan, nisam pustio gol!

Podsetimo, Kostić je napravio dve greške protiv crveno-belih

  • 29
FK Radnik Surdulica Printskrin: Arena Sport/Telegraf

Golman Radnika iz Surdulice Ivan Kostić odbacio je tvrdnje da je namerno dodao loptu El Fardu Benu tokom meča njegovog tima protiv Crvene zvezde!

Zbog jedne greške u finišu prvog poluvremena meča sa crveno-belima, kada je bio direktan krivac za treći gol Zvezde, Kostić je doživeo velike osude na društvenim mrežama. kao i zbog skrivljenog penala već u 5. minutu.

- Svi koji me poznaju znaju da sam ispravan 100 odsto. Pa, Karijus je pogrešio u finalu Lige šampiona i niko ga nije optužio da je imao neku nameru. Bespotrebno je i da pričam na tu temu, jer ispada da treba da se branim od nečijih bolesnih komentara i izmišljotina, a neću ni da budem deo nekog rata koji vode Zvezda i Partizan, odnosno njihovi navijači. Meni porodično vaspitanje, moral i vera u Boga ne dozvoljavaju ni da razmišljam o tim prljavim rabotama. A kamoli da budem učesni - rekao je Kostić za Večernje novosti.

Čuvar mreže Surduličana je objasnio i to šta se desilo u 5. i 38. minutu pomenutog susreta.

- Kod prvog gola došlo je do slabe komunikacije sa igračem koji je trebalo da zagradi igrača, zakasnili smo i došlo je do penala. Pala mi je i koncentracija, zato je i usledila greška. Videli ste da sam hteo da dodam, desno, pa levo i na kraju sam pogodio igrača Zvezde - istakao je Kostić.

Podsetimo, Zvezda je na kraju ubedljivo slavila rezultatom 5:0, uz dva gola Bena i po jedan Pavkova, Vukanovića i Garsije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    28. oktobar 2019 | 21:48

    Jbteeeee pa dokle ovi bolesni mozgovi idu jujujuuuuuuuuuu Pa ovo da nije zalosni ,bilo bi smesno!!!!! Ljidi,LEECIITEEEEEEE SEEEEEEE,ali najiskrenije i iz srca vam kazem!!!! Pazite NISAM delija,NE DAJ BOZE da jesam,nisam ni grobar,ovo jeste licili na cirkus koji pravi partizanovs uprava,ali ljudi,ovo....Ovo je vec BOLEST!!!!

  • Danilo

    28. oktobar 2019 | 22:39

    Pala mu koncentracija a tek peti minut utakmice. Kako bas protiv drzavnog projekta 2 katastrofalne "greske" koje rezultiraju pogodcima za protivnicki tim. Pa dobro ako mu to nesto znaci evo mi cemo biti ludi i vjerovati mu.

  • Malajac

    28. oktobar 2019 | 21:45

    Cirkus misliš da ti neko veruje namešteno 100%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA