≫ 

Jović sa Sofijom u Portugalu dok Španci hladnokrvno poručuju: Odreknite se Balkanca!

Navijači Reala se pitaju hoće li proraditi, mediji ga kritikuju, a Luka "bistri glavu" u susednom Portugalu

  • 45
Foto: Printscreen sofijamilo / lukajovic

Srpski napadač Luka Jović nije u milosti španske javnosti od kada je kompletirao 60 miliona evra težak transfer iz Ajntrahta, a jedino gde mu "cvetaju ruže" je poslednjih meseci privatni plan.

AS piše da Jović ne koristi svoje šanse i savetuje igrače fantazija španske Primere da Srbina nipošto ne uzimaju u tim ako hoće da osvajaju bodove.

Luka se, istina, nije proslavio na početku svog mandata u Realu jer za tri meseca nije postigao gol za Kraljevski klub, ali je i nezahvalan odnos koji na Pirinejima prevladava prema njemu.

Em se mučio sa povredom, em nije dobio bogzna koliko minuta, a očekuje se da nemilice rešeta.

- Balkanski napadač ne uspeva da ubedi Zinedina Zidana da mu da više minuta. Loše partije su jedan od razloga zbog kojih igrači fantazija prodaju ranije odabrane igrače, a naravno i povrede su tu bitne. Međutim, ovaj napadač Reala ne koristi mnogo Zidanu, a i kada je na terenu - ne pruža ono što se od njega očekuje, niti igra kako je to činio prošle sezone. Njegova vrednost pada od početka prvenstva, pa je bolje da ga prodate što pre, nego kasnije, kada vrednost još više padne - piše AS.

 
 
 
View this post on Instagram
🌸A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Za to vreme, Jović je na putovanju sa devojkom Sofijom Milošević u Portugalu. Njih dvoje nisu želeli da javno pričaju o svojoj romansi, niti je eksponiraju previše, ali je jasno da im je za sada lepo.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Da podsetimo, srpski napadač je, osim u klubu, skorije imao problema i na reprezentativnom planu jer ga je selektor Ljubiša Tumbaković izostavio sa spiska igrača za utakmicu sa Luksemburgom zbog kršenja discipline posle meča sa Portugalom.

Jović je tada javio SMS porukom da ima problema sa povredom, a nezvanično je bio nezadovoljan jer je protiv Portugalaca u porazu 4:2 u Beogradu dobio samo tri minuta kao izmena.

Barselona je zaređala četiri pobede u Primeri i u dobrom raspoloženju večeras (21.15) čeka Valjadolid koji pet kola ne zna poraz. Ipak, čini se da će na Nou Kampu prekinuti taj niz. Kvota na keca uz bar četiri gola ukupno (1&4+) je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Valjadolid.

Video: Tumbaković o tome zašto Luka Jović nije pozvan u reprezentaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • paparazzo

    29. oktobar 2019 | 11:52

    Ova sofija samo napada popularne i sportiste na vrhuncu karijere i dobro placene: troicki, ljajic, sad jovic... cini me se da sam jo nekog zaboravio

  • miki

    29. oktobar 2019 | 11:56

    On je zavrsio sa fudbalom!! Vidi se da nije izivljen i podrska i cestitka Tumbi na “pedali” iz repke 💪💪💪

  • Šteta

    29. oktobar 2019 | 12:00

    Evo njega nazad u ling long ligi, putem lazara markovića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA