≫ 

Mesi ponižavao Valjadolid i pokazao magiju: Barsa demolirala Ronaldov tim!

Ubedljiv trijumf Katalonaca kojim su preuzeli 1. mesto na tabeli

  • 3
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Lionel Mesi se igra fudbala, a to je pokazao i pobedi Barselone meča protiv Valjadolida sa 5:1, gde je postigao dva sjajana gola, imao neverovatan dribling, fenomenalnu asistenciju...

Dribling koji je izveo, kada je ponizio Oskara Plana, kome je proturio loptu spoljnom kroz noge, posebno se izdvaja zbog reakcije igrača Valjadolida kada je shvatio šta mu se dogodilo.

Nakon što je "namagarčen", Plano se okrenuo sa razočaranim izrazom lica, bezvoljan da nastavi da trči za Argentincem koji je bio u ozbiljnom naletu.

Navijači na Nou Kampu su mogli da uživaju u bravurama Mesija i saigrača i da se raduju ubedljivoj pobedi protiv tima čiji je predsednik legendarni Brazilac Ronaldo.

Lengle je u 2. minutu posle gužve u šesnaestercu doneo Barsi prednost, a u 15. minutu je izjednačio Kiko. To je ipak bilo sve od gostiju na ovom meču, a ubrzo je Mesi počeo da demonststrira svoju magiju.

Prvo je teledirigovanim pasom pronašao Artura Vidala i spojio ga sa golom za 2:1, a onda se upisao u listu strelaca prelepim golom iz slobodnog udarca u 34. minutu.

Nastavio je da teroriše Valjadolid i u nastavku, a u 75. minutu ponovo je zatresao mrežu posle asistencije Ivana Rakitića.

Konačan rezultat u 77. minutu je postavio Luis Suarez, nakon nove asistencije Mesija.

Mogao je do kraja da padne još neki gol u mreži Valjadolida, ali su se Mesi i Suarez poigravali pred golom u izglednim situacijama.

Pogledajte golove:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA