Inter preuzeo 1. mesto Serije A posle promašaja karijere Marija Balotelija!

Obrukao se napadač Breše

  • 0
Mario Baloteli Printskrin: Twitter.com/@FrSerieA

Mario Baloteli je imao neverovatan promašaj u duelu protiv Intera u 73. minutu, pošto je sa svega dva metra promašio prazan gol i tako pomogao Neroazurima da slave na gostovanju Breši sa 2:1.

Nikada u karijeri nije dao gol protiv Neroazura, a to prokletstvo nastavilo se i posle ovog meča. Ovoga puta je bilo i najizraženije, jer je Baloteli promašio nemoguće!

Nakon dobrog šuta glavom golman Samir Handanović je uspeo da odbrani njegov šut iz dva pokušaja i da spreči da lopta uđe u mrežu.

Umesto nje, on je završio u mreži, a Baloteliju se lopta vratila na nogu. Imao je najbolju moguću šansu, samo da ćušne loptu u prazan gol, ali je loše zahvatio loptu i poslao je preko prečke.

Inter je ovom pobedom preuzeo 1. mesto na tabeli, bar do srede, kada Juventus dočekuje Đenovu.

Baloteli je priliku promašio pri vođstvu Intera od 2:0, koji je golovima Lautara Martineza u 23. minutu i Romelua Lukakua u 63. minutu, ispostavilo se, stigao do pobede.

Nakon Balotelijevog promašaja Breša je uspela da stigne do gola, pošto je Škrinjar u 76. minutu postigao autogol. Nastavili su domaćini posle toga žestoko da napadaju, ali je odbrana tima Antonija Kontea izdržala do kraja i na kraju su slavili novi trijumf.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA