≫ 

Tri frakcije Grobara na istoj tribini: Ovaj scenario nas čeka na Brdu

Biće velikog posla u organizaciji derbija 13. kola

  • 32
Partizan, Grobari, Keltski krst Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana imaće veliku podršku svojih navijača protiv Čukaričkog, Grobari će u sredu masovno na Banovo Brdo na derbi 14. kola Superlige (15:30), a biće to i izazov za organizatore utakmice, jer treba "spakovati" tri frakcije navijača na istu tribinu.

Poznate su razmirice koje vladaju među navijačkim grupama Partizana, a kako je veliko interesovanje za meč na Brdu, očekuje se i veliki odziv svih frakcija u trenutku kada timu Sava Miloševića treba dati vetar u leđa.

Istočna tribina biće rezervisana za gostujuće pristalice, taj deo stadiona biće izdeljen na tri sektora i obezbeđen tampon zonama kako bi se predupredili eventualni sukobi.

Zapadna tribina, po kapacitetu daleko manja, biće rezervisana za domaće pristalice.

Prema informacijama Sportskog žurnala, na adresu Čukaričkog stigli su mnogobrojni zahtevi agenata inostranih klubova da posmatraju meč, stoga je jasno i da će svečana loža biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Nama ostaje samo da poželimo da derbi kola, duel dva odlilna tima, protekne u fer i sportskoj borbi na terenu i na tribinama.

Partizan je u dobroj formi, ali ga danas (15.30) čeka jedno od najtežih gostovanja u Superligi - na Banovom brdu. Čukarički igra dobro,  vrhu je tabele, i želi potvrdu kvaliteta protiv crno-belih. Kvota na keca je 3,50, na iks 3,05, a na dvojku 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Car

    30. oktobar 2019 | 10:17

    Pa nisu svi u talu kao vasi na severu,ne dobijaju kombinacije bas svi grobari i onda dodje do frakcija...kod vas je drugacije,imate sns kombine pa ima za svakog po nesto!!!

  • SrbskiBek

    30. oktobar 2019 | 09:25

    Hahahaha 3 kopa JEDAN klub !????. Dal iko normalan ovo razume !????? Tragikomicni od glave do pete..

  • febo

    30. oktobar 2019 | 10:43

    Pusti ih na tribinu ,bez milicije.i resen problem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA