≫ 

Najteži meč "u karijeri" Sneže Borjan: Bira između supruga i brata

Šurak će pokušati da stane na put svom zetu

  • 6

Fudbaleri Zvezde i TSC-a iz Bačke Topole igraju jedan od dva derbija 14. kola superlige od 18 sati, drugi je malo dalje i nešto ranije na Banovom Brdu (Čukarički - Partizan, 15:30), a meč na "Marakani" biće u fokusu i zbog duela dvojice golmana - Milana Borjana i Nenada Filipovića.

U pitanju su "familijarna posla".

Poznato je da je Nenadova sestra Snežana supruga Zvezdinog golmana, od ove sezone prvi put će imati priliku da ih gleda jednog protiv drugog u borbi za bodove, pod jakim emocijama i podeljenim simpatijama za životnog saputnika i brata najrođenijeg.

Navijaće, to možemo i da pretpostavimo, da i jedan i drugi budu najbolji među stativama, pa neka bolji pobedi.

Nije prvi put da će se Filipović i Borjan "gledati" sa gola na gol.

Negde u ovo vreme prethodne godine Zvezda i tada drugoligaš TSC su igrali u okviru Kupa, taj meč završen je pobedom crveno-belih 4:1, pa će gosti gledati da poprave utisak u sredu popodne.

Snežana Borjan Snežana i Milan Borjan Foto: ATA images

Uz to, novajlija u Superligi je u negativoj seriji, bez pobede je tri kola (dva poraza i remi) uz eliminaciju iz Kupa, pa će meč sa šampionom biti i pravi test mogućnosti u kriznom momentu ekipe iz Bačke Topole koja trenutno zauzima peto mesto na tabeli, sa osam bodova zaostatka za liderom.

Borjan je u dosadašnjem delu sezone na 9 utakmica primio 9 golova, najviše od Partizana i Spartaka - po dva, a njegov šurak jedan više - 10 od ukupno 12 koliko na svom kontu ima sastav Zoltana Saboa.

Dva gola primila je njegova zamena Jorgić u drugom poluvremenu utakmice sa Vojvodinom koju je Filipović startovao, pa zbog povrede izašao na poluvremenu.

Vredi reći i to da je jednu od najboljih partija Filipović imao upravo u Beogradu, na drugoj strani Topčiderskog brda, kada je sa saigračima "otupeo" navalu Partizana, za veliki bod u Humskoj.

Da li će uzdignuta čela napustiti i naš najveći stadion?

nenad filipovic Filipović u akciji na utakmici sa Partizanom Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ирония

    30. oktobar 2019 | 13:02

    Najtezi mec u zivotu je kada se boris za zivot,a ovo sa Borjankom je smesno na osnovu pravog meca u zivotu!

  • Sole

    30. oktobar 2019 | 13:52

    Ova Snežana retko odvratna osoba .

  • Popaj

    30. oktobar 2019 | 12:42

    Urosevicu resi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA