≫ 

Dala žuti karton Kaki samo da bi ga uhvatila za selfi!

Kako odbiti damu posle ovakve ideje

  • 2
Zuti karton, selfi Foto: Twitter/Footy Humour

Prijateljski fudbalski meč između veterana Izraela i Brazila, odigran u Haifi pred 20.000 ljudi, bio je jedinstvena prilika da tamošnji ljubitelji fudbala na delu vide najveće majstore igre poput Ronaldinja, Kake, Bebeta, Rivalda, Roberta Karlosa, mahom igrača koji su bili deo "Selesaoa" na Mundijalima 1994. i 2002. godine. 

U meču koji je trajao dva puta po 35 minuta, Brazilci su odneli pobedu 4:2, uz jedan gol Kake, koji će ovaj meč pamtiti i po zaista genijalnom potezu glavnog sudije meča, devojke koja se poslužila malim trikom da zaustavi Brazilca i usred meča odradi "selfi" sa njim.

Naime, ona je u jednom trenutku bez ikakvog povoda zaustavila igru, što je iznenadilo sve na terenu, pojurila za Kakom i pokazala mu žuti karton, prilično ga iznenadivši. Brazilcu nije bilo jasno zbog čega je "požuteo", ali koji sekund kasnije shvatio je zašto je baš on bio "na meti" devojke koja deli pravdu.

Pošto je vratila karton u džep, iz drugog je izvadila telefon, podesila ga za snimanje i "opalila" zajedničku fotografiju sa slavnim brazilskim fudbalerom.

Kaka se, naravno, sa zadovoljstvom "ukipio" i nasmešio za "ptičicu", a devojka koja je "ukrala šou" zvezdama na terenu, u to smo sigurni, pamtiće ovaj trenutak dok je živa.

Inače, sem Kake, golove za goste u meču koji je igran "za mir u Izraelu", dali su Bebeto, Ronaldinjo i Marsio Amoroso, a za Izrael Harazi i Katan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA