Zašto Savo nije došao pred medije? Da li je ljut zbog nevidljivog Partizana ili faula u 82. minutu?

U svakom slučaju, trenera crno-belih očekuje kazna zbog ovog poteza

  • 72
Savo Milošević

Printskrin: Arena Sport/Telegraf

Trener Partizana Savo Milošević napravio je neočekivan potez posle poraza njegovog tima o Čukaričkog na Banovom brdu (2:1) - nije dao zvaničnu izjavu posle meča, a zatim se nije pojavio ni na obaveznoj konferenciji za medije!

Nije poslao ni nekog od pomoćnika, a takođe nije stiglo ni objašnjenje njegovog poteza koji je definitivno neprimeren i neki vidi nepoštovanja prema domaćinu.

- Iz Partizana nisu želeli da dođu na konferenciju za novinare - rekao je portparol Čukaričkog medijima na stadionu na Banovom brdu.

Mnogi su ovu Savinu odluku povezali sa situacijom koja se dogodila u 82. minutu, kada je Milošević bio besan na glavnog sudiju Nenada Minakovića. Toliko da je dobio žuti karton.

Skočila je cela klupa crno-belih! Bili su kivni na Minakovića zato što nije sudio faul za Partizan nakon duela Bogosavca i Lakčevića, a Milošević očigledno nije mogao da se pomiri sa tim.

Opet, možda je Milošević bio ljut na svoje igrače zbog partije koju su pružili na Brdu. Partizan je praktično bio nevidljiv do tog izjednačujućeg gola Ivanovića.

Iako su igrali u najjačem sastavu, na terenu nisu postojali ni Asano, ni Suma, ni Tošić, a pogotovo Natho. Igrači Čuke su ih praktično zaključali na terenu, a crno-beli su se trgli tek u finišu meča.

To je svakako nešto što može da brine Miloševića, jer njegov tim po svemu prikazanom nije ni zaslužio da pobedi.

- Ne bih da delujem bahato ili arogantnio, međutim, da nam je neko pre meča ponudio bod ne bismo bili zadovoljni, jer nam je orijentacija od prvog minuta bila da pobedimo. Svaki tim ima mane, pokazala je analiza da ih poseduje i Partizan, mi smo ih samo iskoristili. Trijumf je zaslužen i čist, isto kao i 32 boda, koja smo osvojili dosad - rekao je Aleksandar Veselinović, trener Čuke, posle meča.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    30. oktobar 2019 | 18:56

    Navijac sam Partizana ali sta sad Milosevic i uprava glume pa nece pred medije. Ko nam je kriv sto od stranaca samo natho lici na igraca ko je birao tim koji su sve samo ne fudbaleri. I sad kao oni ljuti sto nas Cuka odvalila pa za tri klase igraju bolji fudbal. Nece gospoda pred medije zato sto nemaju sta da izmisle i da opravdaju svoje ne znanje. Sram da ih bude

  • Zverko

    30. oktobar 2019 | 20:24

    Ja mislim da je partizan opet pokraden🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Saćapi

    30. oktobar 2019 | 20:04

    Krstajiceva skola. Sto da uzmemo bod kad mozemo da izgubimo sva tri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA