≫ 

Milojević imao jednu zamerku na Zvezdinu pobedu: To nam se stalno dešava!

Stratega crveno-belig brine pad koncentracije prilikom vođstvom

  • 7
Vladan Milojević Foto: MN Press

Crvena zvezda je zasluženo savladala TSC rezultatom 3:1, ali je trener crveno-belih Vladan Milojević imao nek zamerke na račun svojih igrača.

To se, pre svega, odnosni na pad kocentracije posle koje Zvezda primi gol i bespotrebno unese neizvesnost u meč.

- Znali smo kroz pripremu utakmice šta možemo da očekujemo od TSC-a. Oni igraju sjajno, konstantni su, imaju svoju filozofiju i videlo se danas koliko su bili agresivni, u pozitivnom smislu. Video se pečat mog kolege Saba, pokušavali su da iskoriste brzinu njihovih igrača i konstantno su tražili prostor iza leđa naše odbrane. Malo smo se i plašili toga, jer kada smo domaćini, očekuje se da igramo visok presing, što su oni u teoriji mogli da iskoriste. Dobro smo odigrali i zasluženo pobedili. Zamerka je ono što nam se stalno dešava kod rezultata 2:0, kada smo umesto da privedemo utakmicu kraju - primili gol. Ušli smo u nervozu, ali već kod trećeg pogotka je pitanje pobednika bilo rešeno - rekao je Milojević i dodao:

- Imamo neke padove u toku utakmice, ali to je očekivano, jer konstantno rotiramo. Danas je pet novih igrača nastupalo i u takvoj situaciji nema kontinuiteta, ali to je moja filozofija, da napravim sistem u kom će svaki fudbaler znati koja je njegova uloga. Još jednom bih pohvalio TSC i mog kolegu Saba. Veoma su pozitivan primer za srpski fudbal.

FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Osvrnuo se Milojević i na dobre partije koje Ben pruža u domaćem šampionatu.

- Svi znaju šta mislim o Benu. Nema potrebe da pričam koliko nam znači i koliko je važan za Crvenu zvezdu. Drago mi je što dobro igra i nadam se da će tako i da nastavi. Nažalost ne možemo da računamo na njega u Ligi šampiona i veoma mi je žao zbog toga - podvukao je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever

    30. oktobar 2019 | 22:00

    Sram te bilo! Pored Petrovica,,Vulica, Tomanea... ti nasao da hvalis Bena koji ne zasluzuje da igra u prvoj postavi i koga drzis zbog premije...

  • Paja trosak

    31. oktobar 2019 | 10:12

    Pazi sta pricas naljuti ce se Savo.

  • Janko

    31. oktobar 2019 | 01:29

    Jednu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA