• 5

Totenhem kaznio svoje navijače zbog prodaje karata Delijama!

Evo odgovora na pitananje kako su se fanovi crveno-belh obreli na tribinama u Londonu

  • 5

Totenhem ne prašta nelojalnost svojim navijačima, čak 48 njih je kaznio londonski klub zbog toga što su kupovali karte za meč sa Zvezdom u Ligi šampiona, pa ih prodavali navijačima crveno-belih.

Pevci su sproveli temeljnu istragu pošto je neočekivano veliki broj fanova beogradskog kluba bio na tribinama uprkos kazni UEFA, a ispostavilo se da su do ulaznica došli zahvaljujući dobroj volji fanova Pevaca da im izađu u susret, naravno uz odgovarajuću sumu novca, prenose engleski mediji.

Tako se više između 200 i 300 gostujućih ultrasa našlo na tribinama, čak su u pojedinim trenucima meča nadglasali domaću publiku.

Pomenutoj grupi navijača Totenhema koji su pomogli Delijama, do daljeg će biti zabranjen dolazak na utakmice svog kluba, a nije precizirano do kada će suspenzija biti na snazi.

Video: Zagrmele Delije u Londonu: 200 navijača glasniji od punog stadiona Engleza

(Telegraf.rs)

Komentari

  • gemathegreat

    Presna laž. Karte su prodavane u organizaciji kluba Tottenham jer jedino tako se moglo znati koja sedišta su prazna. Bilo nas je na sradionu kokiko hoćeš. U prilog ovome imam i fakturu o online kupovini karte, ime čoveka čija je karta i njegov članski broj.

  • Jan

    E tako se to radi u ozbiljnim klubovima. Dok ovi nasi ovde daju besplatne karte navijackim grupama i javnim preduzecima tj.kao sponzorima,pa onda ti isti tapkaju te karte na ulici pred policijom i naravno niko nista. Svi se tu po malo ugrade i svima lepo dok klub naravno propada i ide u minus

  • Hahahaha

    Tvoj komentar je smešan,presmesan😂🤣😁😃

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima