Partizanu preti igrač kog su poslali na pozajmicu: Nemanja Nikolić ide na pobedu sa Vošom u Humskoj!

Beleži Nikolić sjajne nastupe u Voši, a crno-beli nisu imali klauzulu zabrane nastupa protiv Partizana u pozajmici

  • 9
Nemanja Nikolić Foto: MN Press

U derbiju 15. kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u subotu u 14 časova gostuju ekipi Partizana u Beogradu.

Voša posle 14 kola zauzima treće, a Partizan četvrto mesto u prvenstvu, što dodatno daje napetost utakmici, a zanimljivo je da će pravo nastupa imati Nemanja Nikolić, igrač crno-belih na pozajmici u Novom Sadu.

– Mislim da će biti viđena jedna dobra utakmica za gledaoce, ali vrlo teška za nas igrače. Partizan jeste u krizi u našoj ligi, ali u Evropi igra na zavidnom nivou. Da li je u pitanju motiv kod igrača ili nešto drugo, ne znam, ali znam da Partizan čini skup odličnih pojedinaca i da je to jedan jako kvalitetan tim.

- S druge strane, mi smo ispred njih na tabeli, što mislim da smo i zaslužili na osnovu dosadašnjih igara i rezultata. Svakako da i u subotu imamo čemu da se nadamo i ne vidim nijedan jedini razlog zašto bismo sa nekom bojazni ili prevelikim respektom ušli u taj meč. Partizan poštujemo kao klub, ali isto tako, i Vojvodina ima svoju tradiciju i predstavlja veliki klub u srpskom fudbalu – kaže za sajt Vojvodine Nikolić.

Nemanja Nikolić Foto: MN Press

Iako je dobro upoznat sa kvalitetima Partizana, napadač Voše veruje da njegova ekipa može da ostvari dobar rezultat u Beogradu.

Za razliku od Partizana, mislim da je naša prednost u tome što od početka sezone igramo standardno dobro i praktično držimo jedan isti nivo rezultata. Doduše, imali smo i mi određenih padova, za koje smatram da su se dogodili prevashodno zbog zamora igrača. Uostalom, i trener je svestan da ekipa nije prošla pripreme onako kako on to praktikuje i stoga smatram da smo iz ovakvog stanja za sada izvukli maksimum. U svakom slučaju, nadam se dobrom derbiju i mislim da su šanse za pobedu podjednake, a za nas bi, iskreno, i bod bio zadovoljavajući rezultat – ističe Nikolić.

On se ekipi Vojvodine pridružio tek pred kraj letnjeg prelaznog roka, a u Voši je do sada postigao tri gola i ostvario dve asistencije.

– Ja sam prezadovoljan sa svojim boravkom u Novom Sadu i načinom na koji su me prihvatili trener, saigrači, članovi uprave i svi ljudi iz kluba. To me čini srećnim i daje mi samopouzdanje, te se nadam da ću to u narednim utakmicama opravdati sa još više golova u protivničkim mrežama. Uopšte se ne osećam kao da sam ovde na pozajmici, već bukvalno kao da igram za Vojvodinu već dugi niz godina – rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    1. novembar 2019 | 15:16

    A svi koje Zvezda posalje na pozajmicu ne samo da ne prete Zvezdi vec se pred utakmicu sa Zvezdom naprasno razbole ili igraju sklanjalicu, kao sto je to uvijek radio i Lalat.

  • Oki

    1. novembar 2019 | 14:38

    Ko danas ne preti ovom jadnom partizanu

  • Putin R.S

    1. novembar 2019 | 14:22

    Posle ove utakmice Savo daje otkaz, umesto da VVV napuste Partizan. Koliko godina vedre i oblace, toliko njima ide lose. Na kraju ce ih preuzeti Tole i onda pocinje ponovo pritisak na FSS i sudije kao i dok je bio suvereno vladao (jos uvek).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA