• 14

Pojačanja stižu u Humsku, Savo podiže lestvicu: Imamo dobre igrače, ali nisu svi na visokom nivou

Nadogradnja ekipe je prioritet za crno-bele u narednom periodu

  • 14

Trener Partizana Savo Milošević dan uoči derbija sa Vojvodinom u Humskoj (14:00), osvrnuo se i na kvalitete svoje ekipe, tačnije brojnost igrača na koje zaista može da se osloni.

Dosadašnji tok sezone pokazao je da "crno-beli" nemaju tako "dugačku klupu", nedostaju možda dva igrača, pravih dodataka, koji bi odmah doneli kvalitet, bilo da su starteri ili kreću kao rezerve.

Stoga i pitanje Miloševiću: ima li Partizan kvalitet da pobeđuje u seriji?

- Ima kvaliteta dovoljno, ali brojčano stanje nam je bitno da bismo održali ovaj nivo. Podigli smo lestvicu jako visoko u Evropi, a taj nivo je teško zadržati bilo kome, ne samo nama, pogotovo sa ovim brojem igrača. Imamo mi više igrača, ali ne mogu svi da odgovore na te zahteve, niti da igraju na tom nivou - aludiroa je Savo na manjak igrača koji odgovaraju njegovim visokim standardima.

Svestan je Savo da je stvaranje tima koji će dominirati na duže staze proces, a prva prava nadogradnja uslediće već u januaru.

- To je potpuno normalna stvar, u ovoj situaciji čak i jako potrebna. Ja kao trener i moj stručni štab, da bismo upotpunili sliku, ne samo igrački, nego i fizički i taktički još nismo namešteni za to, ne može to posle jednih priprema. Imamo pripreme u decembru koje moraju i mogu da posluže za mnoge stvari, ne samo za popunu igračkog kadra, ali ima još mnogo stvari za koje nismo imali vremena da uradmo, jer imamo veliki broj utakmica.

Uprava kluba već radi na dovođenju "sveže krvi", pa sa sigurnošću možemo reći da će nova imena stići u zimskoj pauzi u Humsku.

- Predočio sam to Vazuri, ljudi iz kluba se slažu oko cele priče, a i vi koliko vidim razumete tu priču, tako da nema potrebe da nešto više obrazlažem - zaključio je Savo.

(Z.Ivković)

Komentari

  • Grmecgora

    Hajde da imamo strpljenja i docekamo i te lestvice. Da ne bude da su lestvice za drugo i trece mesto ili da titulu ne izgubi u septembru vec koji mesec kasnije. Napred Partizan!

  • Rastko

    Bolje Rasima Ljajica !

  • Misko frizer

    Dovedite mulu fejsalica

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima