≫ 

Harakiri Bolonje u 92. minutu, glupost Orsolinija i Lukaku za pobedu Intera

Belgijanac dvostruki strelac

  • 1
fudbaleri intera Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Intera novi su lideri Serije A, istina uz meč više od Juventusa koju u nedelju igra gradski derbi sa Torinom, a trijumf "neroazura" u Bolonji stigao je u 92. minutu, i to iz penala, za konačnih 2:1.

Oba gola za goste postigao je Romelu Lukaku, prvi u 72. minutu i drugi, već pomenuti, u nadoknadi vremena iz kaznenog udarca, ali taj gol "ide na dušu" Rikardu Orsoliniju - koji je napravio glupost prekršajem nad Lautarom Martinezom.

Orsolini je potpuno nepotrebno zakačio napadača Intera, ovaj kao da je to jedva dočekao, na vreme je pao i "naterao" sudiju da pokaže na "kreč".

Kontakt je postojao, Lautaro je isto tako "namazano" pao, a Lukaku je materijalizovao čitavu situaciju, preokrenuo na 2:1 i doneo "neroazurima" veoma važnu pobedu u šampionskoj trci sa Juventusom.

Imao je Inter sijaset šansi u prvom poluvremenu, ali i rezultatski minus od 59. minuta, kada je Sorijano sa "kapice" kaznenog prostora savladao Handanovića, za delirijum na "Renato Dal'Ari", sasvim sigurno i kod Siniše Mihajlovića, umesto koga je ekipu sa klupe ponovo vodio njegov pomoćnik Tanjga.

Pokrenuli su se gosti nakon primljenog gola, sa mnogo više energije su napali, što im se isplatilo u 75. minutu, a Lukaku je bio strelac.

Belgijancu je to bio peti gol u četvrtom uzastopnom meču, a za onaj šesti, rekosmo, može da zahvali neopreznom Orsoliniju, čija je, slobodno možemo reći glupost, odvela Bolonju u drugi uzastopni poraz.

Naredni meč Inter igra protiv Verone na svom terenu, a Bolonja gostuje Sasuolu.

Serija A, 11. kolo

Roma - Napoli 2:1

(Zaniolo 19, Veretu 55 pen - Milik 71)

Bolonja - Inter 1:2

(Sorijano 59 - Lukaku 75, 90+2.p)

Torino - Juventus (20.45)

Nedelja

Atalanta - Kaljari (12.30)

Od 15.00

Đenova - Udineze

Leće - Sasuolo

Verona - Breša

Fiorentina - Parma (18.00)

Milan - Lacio (20.45)

Ponedeljak

SPAL - Sampdorija (20.45)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paca

    2. novembar 2019 | 22:24

    Koliko treba da budeš glup, pa da ovo u nadoknadi napraviš.. Prospeš sve što se gradilo 90 minuta. Stvarno glup za medalju🥇

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA