≫ 

Triler na Gudisonu: Totenhem pred Zvezdu matiran u 98. minutu, opet bura zbog VAR-a!

Dele Ali pogodio za goste, a Tosun duboko u nadoknadi vremena za "Karamele". Meč obeležila teška povreda Andrea Gomeša i isključenje Sona

  • 0
dele ali Foto: Tanjug/Ap

Everton i Totenhem odigrali su buran meč na "Gudisonu" čiji je uzbudljiv remi 1:1 ostao u senci teške povrede igrača domaćeg tima Andre Gomeša, posle koje su svi ostali u neverici.

Fudbaler Evertona stradao je posle saplitanja Sona u 77. minutu, u padu se sudario i sa Urijeom, a prizor povrede bio je mučan: Portugalac je ostao da leži sa izvitoprenim stopalom, što je Sona gotovo nateralo u plač, a Urije je sve vreme bio u molitvi za rivala.

O ovom zaista užasnom momentu po Portugalca više možete pročitati OVDE.

Bio je to strašan trenutak, dogodio se pri vođstvu gostiju od 1:0 koje je doneo Dele Ali, i to nakon kardinalnog kiksa igrača Evertona na sredini terena, što je neodoljivo podsetilo na grešku Marina protiv Pevaca u Londonu.

Kao i protiv Zvezde, usledila je munjevita kontra, asistencija Sona za Dele Alija i lagana egzekucija engleskog reprezentativca, i neobična proslava gola.

dele ali foto: Tanjug/Ap

Dele ali je u drugom poluvremenu ponovo bio u centru pažnje, ali ovoga puta kao glavni akter sporne situacije pred svojim golom, kada ga je lopta očigledno pogodila u ruku. Iako je i VAR snimkom utvrđena nedozvoljena igra, sudije nisu svirale penal za "Karamele", što je je još jednom otvorilo pitanje pravilne upotrebe video sistema.

Nastavak je doneo već pomenutu mučnu povredu Gomeša, skoro petnaestominutni prekid meča, konačno i neverovatno uzbudljiv finiš iz kojeg su profitirali igrači Evertona.

Igrao se 98. minut (meč produžen 12), Everton je izveo sjajanu akciju, sa krila je loptu "iz prve" ubacio dinje, a Tosun u srcu kaznenog prostora matirao Gazanigu, za delirijum navijača.

Naredni premijerligaški meč Totenhem igra sa Šefild Junajtedom, pre toga, u sredu, čeka ga Zvezda u Beogradu, dok Everton narednog vikenda gostuje Sautemptonu.

Premijer liga, 11. kolo

Kristal Palas - Lester 0:2

(Sojundžu 57, Vardi 88)

Everton - Totenhem 1:1

(Tosun 90+8 - Ali 63)

odigrano u subotu

Bornmut - Mančester junajted 1:0

(King 45)

Arsenal - Vulverhempton 1:1

(Obamejang 21 - Himenez 76)

Aston Vila - Liverpul 1:2

(Trezege 21 - Robertson 87, Mane 94)

Brajton - Norič 2:0

(Trosar 69 Dafi 84)

Mančester siti - Sautempton 2:1

(Aguero 70, Voker 86 - Vard Praus 13)

Šefild junajted - Barnli 3:0

(Lundstram 17, 43, Fik 44)

Vest Hem - Njukasl 2:3 (0:2)

(Balbuena 73, Snodgras 90 - Klark 16, Fernandez 22, Šelvi 51)

Votford - Čelsi 1:2

(Deulofeu 79 - Abraham 5, Pulišić 55)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA