≫ 

Novi superligaški cirkus: Igrači Inđije se povukli sa terena posle penala za Javor!

Svega je bilo u nedelju popodne na stadionu kraj pruge: gosti postigli komičan autogol, pa jedanaesterac u 90. minutu!

  • 32
prekid utakmice u inđiji foto: youtube/superliga

Inđija i Javor, dva tima koja su u dosadašnjem delu sezone ostavila dobar utisak, odigrali su uzbudljiv duel u nedelju popodne, a gosti su odneli bodove nakon retko viđenog trilera garniranog sa pet golova, penalom, autogolom, dva crvena kartona, za konačnih 2:3!

Uz sve to, navijači su u samoj završnici svedočili i jednom radikalnom potezu igrača domaćeg tima, koji su iz revolta nakon dosuđenog penala za Ivanjičane, napustili teren, pa se vratili nakon nekoliko minuta.

Sa tribina su se začuli povici "lopovi, lopovi", a valja reći da je u tom trenutku Inđija već igrala sa devetoricom posle isključenja Dimitrova u 63. i Bosančića u 76. minutu, sve to na svoje vođstvo od 2:1. Nakon kratkotrajnog prekida, igrači Inđije su se vratili na teren, a najbolji strelac Javora Petković pogodio iz penala za preokret i trijumf gostiju.

Ivanjičani su, inače, prvi poveli, a domaći sastav je uzvratio najpre preko Rajevca, a onda i zaista nespretnim autogolom Amanovića, u roku od samo dva minuta.

Autogol Amanovića možete videti na ovom snimku.

Posle toga, glavni sudija Bojan Nikolić je bio u centru pažnje.

Definitivno je pogrešio u proceni situacije kada su se pokoškali igrač Inđije Dimitrov i jedan fudbaler Javora. Gostujući igrač je prvi kolenom šutnuo Dimitrova, ovaj je uzvratio - a Nikolić je samo taj trenutak uspeo da uoči i zato je pokazao isključenje Dimitrovu, ne i igraču Ivanjičana.

Desetak minuta kasnije Nikolić je pokazao drugi žuti Bosančiću, tu je već ispravno postupio, pošto je igrač Inđije bez lopte neoprezno udario gostujućeg fudbalera.

Ostatak meča protekao je u dominaciji brojčano nadmoćnijeg Javora, koji je inicijativu naplatio golom iz penala, posle kog je nastupio prekid meča.

Gotovo na samom rubu kaznenog prostora defanzivca Inđije je lopta pogodila u lakat, deluje da je bilo razloga za kazneni udarac, tako je mislio i Nikolić i dosudio penal iz kog je Petković pogodio za 3:2, ali tek nakon višeminutnog prekida zbog izlaska igrača Inđije sa terena.

Vrhunac nezadovoljstva domaćih igrača i navijača tek je usledio!

Naime, ulovili smo još jedan kiks sudije Nikolića, pred sam kraj meča - kada nije video igranje rukom igrača Javora na centaršut iz "dubine" terena. Kao opareni su skočili fudbaleri Inđije, opkolili glavnog arbitra, negodovali, ali uzalud - ponovo su ostali "kratkih rukava".

Trener Inđije Alekandar Janjić, posle svega, imao je samo da uputi pohvale na račun igre njegovog tima.

- Rekao bih da je ovo najmanje poraz ovih momaka u zelenom, i Fudbalskog kluba Inđija. Mislim da je poraz na drugoj strani. Ne znam šta bih još dodao. Na 2:1 smo izgledali dominantno na terenu, toliko dominantno da nisam video kako možemo da primimo jedan gol, a ne dva.

U nastavku poledajte sve najzanimljivije detalje sa burne utakmice u Inđiji.

Superliga, 15. kolo 

subota

Partizan - Vojvodina 4:0

(Natho 30p, 43, Zdjelar 48, Sadik 68)

Proleter - Crvena zvezda 0:2

(Garsija 59, Boaći 82)

nedelja

Inđija - Javor 2:3

(Rajevac 46, Amamović 49 ag - Kolaković 31, Petković 80, 90.p)

TSC - Radnički 2:0

(Lukić 47, 80)

Mačva - Čukarički 0:0

Napredak - Spartak 0:1

(Šormaz 28)

Rad - Mladost 0:0

Radnik - Voždovac 2:2

(Bakić 86. ag, Pavlov 90+4 - Mašović 48, 71)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA