≫ 

Real spremio mega ponudu za Rahima Sterlinga: Madriđani nude 81 milion evra i Gereta Bejla!

Real testira odlučnost Sitija da zadrži 24-godišnju zvezdu

  • 1

Madridski klub je rešen da kupi Rahima Sterlinga od Mančester Sitija, pišu britanski mediji. Real Madrid je spreman da ponudi 81 milion evra i Gereta Bejla u zamenu za Engleza.

Ofanzivni igrač je procvetao od pre četiri godine kada je iz Liverpula otišao u Mančester i ove sezone je jedan od najboljih igrača Građana, ali i Premijer lige.

Dao je 17 golova na 19 utakmica za Siti i za Englesku, pa će predstavnici Reala da ga gledaju kada sledećeg meseca bude igrao za Englesku.

Skaj sports je javio da je Sterling još ranije bio na meti Kraljevskog kluba koji želi sada da ga dovede jer Florentino Perez, predsednik Reala smatra da će cena od 174 miliona funti narednih meseci samo skočiti.

Međutim, veliko je pitanje koliko će Siti ceniti Bejla, koji nije odigrao meč za Real oko mesec dana, a poznato je i da je u lošem odnosu sa trenerom madridskog kluba - Zinedinom Zidanom.

Da podsetimo, Real je pre šest godina kupio Bejla od Totenhema za 101 milion evra i to je u tom trenutku bila veoma visoka cena za velškog fudbalera.

Video: Predrag Mijatović o Partizanu i Zvezdi, Luki Joviću i prijateljstvu sa Ostojom Mijailovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA