≫ 

Englezi ne smanjuju hajku o rasizmu u Srbiji, Zvezda im odgovorila pred Totenhem!

Posle Partizana, i Zvezda je snimila klip "recite ne rasizmu"

  • 6
Ričmond Boaći Foto: FK Crvena zvezda

Englezi ne smanjuju hajku na Srbiju, odavno se ređaju optužbe za rasizam, na šta su Partizan i Crvena zvezda sjajno odgovorili.

Previše su puta engleski mediji potencirali rasizam kao temu, pokušavali da nabiju tenziju iako nikakvih problema nije bilo sa razismom ni prošle godine kada je gostovao Liverpul.

Ove godine, ostrvski novinari su bombardovali Olea Gunara Solskjera pitanjima o rasizmu pre i posle utakmice sa Partizanom, on im je odgovorio pohvalama na račun ambijenta koji su priredili navijači u Humskoj.

Sada sličnu tenziju Englezi prave pred meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu, a klub sa Marakane odgovorio je snimkom u kom su glavni akteri strani fudbaleri - Van la Para, Žander, Boaći, Garsija i Ben, uz podršku Miloša Degeneka, koji je reprezentativac Australije, ali se kao domaći igrač prilično potrudio da pomogne stranim igračima da se što pre uklope.

Nadajmo se da će i Maurisio Poketino posle utakmice moći da se obrati ostrvskim medijima u Solskjerovom maniru...

Sve bolje igra Lampardov Čelsi, a večeras (21.00) ima priliku da novim trijumfom nad Ajaksom praktično obezbedi plasman u osminu finala Lige šampiona. Kvota na keca je 1,90, a ako ne smete protiv Kopljanika, 3+ je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Ajaks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • БАТ

    5. novembar 2019 | 12:17

    Срби кроз своју историју никада нису били расисти нити робовласници, што се за Енглезе, Французе, Италијане, Немце, Шпанце, Португалце... не може рећи!

  • Bastako

    5. novembar 2019 | 12:47

    Bravo za klub, lep video da se pokaze Englezima da nema osnova za njihove "sumnje".

  • goran...

    5. novembar 2019 | 15:06

    kad engleski 🐒 pricaju o rasizmu 😁😁😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA