Sastav Zvezde za Totenhem: Milojević ima samo jednu dilemu za startnih 11!

Dilema je ko će u napad, pošto trener crveno-belih može da računa i na Boaćija i na Tomanea i na Pavkova

  • 36
Vladan Milojević, Zvezda, sastav Foto ilustracija: Telegraf/Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred meč 4. kola Lige šampiona protiv Totenhema (sreda 21 čas, RTS 1, Arena Sport 1), a upravo on je dao odgovor na najvažnije pitanje - hoće li Vladan Milojević imati na raspolaganju sve igrače?

Odgovor je polovičan -  Aleksa Vukanović najverovatnije propušta utakmicu (o čemu smo već pisali), dok je Marko Gobeljić spreman da zaigra protiv Pevaca posle manje povrede lista koju je vukao unazad nekoliko dana.

Milojevića, da se ne lažemo, više može da raduje činjenica da je Gobeljić ''fit'' s obzirom na to da je neprikosnoven na mestu desnog beka ove sezone. Tu će biti i u sredu veče, a drušvo će mu praviti ''staro'' društvo - Miloš Degenek i Nemanja Milunović u sredini i Milan Rodić levo. Na golu će, naravno, biti Milan Borjan.

Trening Crvene zvezde Gobeljić trči pored Vulića Foto: Mario Marić

Hoze Kanjas će biti na pozicviji zadnjeg veznog, iako je u Londonu odigrao jednu od najgortih utakmica u dresu Zvezde. Ako ne i najgoru. Imao je šest ili sedam pogrešnih dodavanja i nijedno ključno.

Međutim, očekuje se da Španac na Marakani pokaže zašto je letos doveden kao veliko pojačanje, a u samom srcu venog reda pomagaće mu Miloš Vulić. Njih dvojica su bli u startnih 11 i u Londonu, dok su nedavno protiv Proletera takođe počeli ''rame uz rame.''

Ispred njih će delovati kapiten Marko Marin, dok će na bokove Mateo Garsija i Radživ Van La Para. Iznenađenje bi samo moglo da bude to da Milojević odluči da Marina ''baci'' na levi bok, a u sredinu stavi Dušana Jovančića. U tom slučaju bi Vulić bio nešto bliže golu. Ipak, to je rezervna opcija Milojevića.

Trening Crvene zvezde Milojević sa saradnicima prati trening Zvezde Foto: Mario Marić

Jedina dilema, za sada, je ona ko će biti u samom špicu. Spremni su i Tomane i Pavkov i Boaći, ali prema poslednjim informacijama sa Marakane prvoj postavi je najbliži junak Zvezdine pobede nad Liverpulom.

Pogotovo što crveno-beli protiv Totenhema igraju na dan kad su, pre godinu dana, srušili Redse (2:0) - kasnije i šampione Evrope.

Pavkov je u Novom Sadu igrao 80 minuta, Boaći poslednjih pola sata i dao je gol Proleteru, a vredi pomenuti da se u poslednje vreme odlično snalazi kao džoker. Podsetimo, i Olimpijakosu je sa klupe dao gol.

Dakle, postava Zvezde protiv Totenhema bi trebalo ovako da izgleda: Borjan, Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić, Kanjas, Vulić, Marin, Van la Para, Garsija, Pavkov.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija Zivanovic

    5. novembar 2019 | 23:08

    Ljudi ja ne znam sta vi hocete od Cr.zvezde da udje u ligu sampiona i da je osvaja svake godine,da petarduje svakog ko dodje u goste ,da nam vezni igraci od par stotina hiljada evra budu vanzemaljsku madjionicari,da ce jedan Pankov,Gobeljic,Simic,Jovancic i ostali igraci nivoa srpske livade da zaustave timove tipa Reala do Bajerna,Totenhema i ostalih velikana ,da sa ova 3 spica ne zna se koji je gori da damo nekom neki gol ,da ce da guraju kroz noge golmanima ??????????? Sreca je sto igramo ligu sampiona,budite realni i srecni zbog toga sve osim pobede Totenhema sutra je cudo.. a tek mozemo za jedno 5 god ako nastavimo ovakav kontinuitet i pocnemo da dovodimo prave napadace jer ovo odkada je Milojevic tu moze i Borjan da bude spic mi necemo da prezimimo ,zakljucaj odbranu ne primis puno golova ,izdrzis sa nekim jakim nekada ali kada je kontra napad treba da imas nekog ko ce od 3 sanse 1 sigurno da ubaci pa da budemo to sto bi vi svi hteli da se desi preko noci! Pozdrav svima

  • Nebojsa

    5. novembar 2019 | 23:07

    C.Zvezda sa Pavkovim meni izgleda lose, bez ideje i sa preskanjem sredine terena. Da bi igrali pas igru na sredini terena mora spic da ume da se otvori, da ima brzinu, da dobije loptu u dubini Zato utakmicu mora poceti Boaci tu nema price. Pavkov jedino moze uci u drugo poluvreme u koliko rezultat los po nas.

  • Milos

    5. novembar 2019 | 22:54

    Nebitno je koliko primi ali treba sa dva spica da se igra nema zasta da se branimo mnogo znaci pobeda.. Verujemo u vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA