• 6

Maradona odbrusio ćerki: Neću skoro umreti, ništa od nasledstva, sve ću da doniram!

Dijego revoltiran posle objave njegove ćerke o njegovom dramatično lošem zdravstvenom stanju

  • 6

Ćerka fudbalske legende Dijega Maradona Đanina, uznemirila je javnost porukom da njen otac "umire iznutra". Mnogi su, logično, ovu poruku shvatili ozbiljno, njene dramatične reči brzo su se proširile, pa je, izazvan, Dijego morao da se javi i kaže njegovu verziju.

Inače, Đanina je u svojoj poruci na instagramu napisala još mnogo toga što je naprečac izazvalo pometnju među ljubiteljima "lika i dela" velikog Argentinca.

- On ne umire zato što njegovo telo to još nije odlučilo, on umire iznutra, samo toga nije svestan. Možda su parametri dobri, ali to je daleko od istine, on to ne zaslužuje. Molite se za njega. Hvala.

Njene reči su prilčno odjeknule, a dobijaju na ozbiljnosti ako se u obzir uzme Maradonina dobro poznata istorija zdravstvenih problema. Maradona ne bi bio Maradona kad i na ovu osetljivu temu ne bi odreagovao, a naradu i navijačma, ali ćerki, se obratio putem videa.

- Želim da vam kažem da ne umirem, spavam dobro jer radim - počeo je Maradona, koji je ne tako davno preuzeo ekipu Himasije La Plate.

- Ne znam šta je ona (Đanina) htela da kaže i šta je misila. Ono što znam je da kada starite, ljudi mnogo više brinu za ono što ćete da ostavite iza sebe - prešao je na stvar Dijego.

- Sad vam kažem da neću ništa ostaviti nikome. Neću da se odreknem svega što sam zaradio u životu, sve ću da doniram - poručio je El Pibe.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • vk

    Sta ce ovaj da donira njegovo telo nije za nista da donira cokicu is tela

  • 👩‍⚕️

    Zar ti još imaš koju paricu. DIJEGO ! 💰

  • 🥫

    Hoće da bude Doniro

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima