≫ 

Kejn se na Marakani setio Partizana: Bilo smo loši tada, sad očekujem pobedu

Napadač Pevaca spreman da još jednom namuči odbranu srpskog prvaka

  • 20

Totenhem - Crvena zvezda , drugi čin. Posle londonskog, na redu je beogradski okršaj i prilika da crveno-beli poprave utisak protiv prošlosezonskog finaliste Lige šampiona.

Dan pred utakmicu Lige šampiona (sreda, 21) na našem najvećem stadionu, pred novinarima je bio najbolji napadač PEvaca, engleski reprezentativac, autentični centarfor - glavom i bradom Hari Kejn.

Njegovo igranje bilo je pod upitnikom zbog prehlade, ali biće Kejn spreman za sredu.

- Bolje se osećam nego za vikend, neki virus me je uhvatio. Juče sam trenirao, danas ću trenirati, videćemo kako ću se osećati posle toga - rekao je Kejn.

I opet: ko o čemu Englezi o tome da će ih neko vređati na rasnoj osnovi. Ostrvski novinari su, kao i sve svoje sagovorniek na temu predstojećčeg meča, pitali o tome šta očekuje sa treibina i navijača Zvezde.

- Nadam se daseto neće desiti, igraćemo tešku fudbalsku utakmicu, pokušaćemo da pobedimo, ali ako se tao nešto dogodi, nadam se da postoji protokol koji ćemo ispratiti u tom slučaju - odgovorio je Kejn.

Hari Kejn Foto: Tanjug/AP

Pre pet godina je sa Totenhemom gostovao u Ligi Evrope protiv Partizana, taj meč završen je bez golova...

- Sećam se toga. Nisam baš tada odigrao najbolje, ali sećam se da je bila teška utakmica, da je bilo 0:0. Nadam se da ću sutra odigrati bolje nego tada.

Kurioztet utakmice Zvezde i Totenhema je da se igra na isti datum kad su Beograđani srušili veliki Liverpul, otud je i za Kejna bilo pitanje - da li ga plaši taj podatak?

- Nadam se da ćemo sutra pobediti. Čuo sam da će atmosfera biti snažna, ali kada izađemo na teren, moramo da se fokusiramo na sebe i da pokušamo da pobedimo. Bilo je u prvoj utakmici kada su oni mogli da izjednače, zato moramo da budemo koncentrisani, da pobedimo i dođemo u bolju poziciju za prolazak dalje - zaključio je Kejn.

Hari Kejn Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pustinja 21

    5. novembar 2019 | 21:00

    Ti si hari kejn a ne hari poter zato sutra gubite magija je na nasoj strani i zove se delije

  • Malajac

    5. novembar 2019 | 19:26

    Pre si igrao sa boljim timom, a ovo sns zvezdu gazi ko stigne u evropi jer nema pomaganja sudija, države i fss pameti dosta.

  • BILI⚫⚪🖤

    5. novembar 2019 | 19:38

    Tada si bio u DZEP,ĆIRKOVIĆA.Ali dbr...sad ti je lakše posto su stoperi...tipa Milunović i tako...🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA