≫ 

U Partizanu dao samo 1 gol, u Švedskoj najbolji napadač lige: Đurđić dobio veliko priznanje!

Nagrada stigla na adresu Srbina

  • 2

Nekadašnji napadač Partizana, Nikola Đurđić, proglašen je za najboljeg u švedskoj ligi.

Njegov Hamarbi bio je treći na kraju sezone sa 65 bodova, toliko je imao i Malme, a titulu je uzeo Đurgarden sa 66. Ipak, golgeterska razlika je drastična, Hamarbi je dao 75 golova, Malme 56, Đurgarden 53. Ipak, bodovi se na kraju samo računaju, a tu je Đurgarden dominirao, čak je imao luksuz da remizira u poslednjem kolu.

Đurđić je dao 13 golova i dobio je lepo priznanje, iako nije bio prvi strelac lige, najefikasniji je bio sa 15 Buja Turaj iz Đurgardena.

- Lep način da završim sezonu, dobio sam nagradu za napadača godine! Ovo je potvrda da Hamarbi igra najbolji napadački fudbal u ligi, hvala svima koji su ovo učinili mogućim, naročito rukovodstvu, trenerima i saigračima - poručio je Đurđić, koji se u Partizanu nije snašao.

Na pripremama ga je povredio Sedrik Gogua, posle mu je trebalo više vremena da uđe u ritam, dao je samo gol na 13 utakmica i otišao u danski Randers psole polusezone.  Sa crno-belima je potpisao dvogodišnji ugovor tokom leta 2016.

Kvota da će Marko Marin na preostale tri utakmice Zvezde u grupi Lige šampiona postići bar jedan gol je 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    6. novembar 2019 | 13:17

    Dobar je bio i u Partizanu. Nije davao golova ali je bio u mnogim akcijama za gol. One koji vrijede mi ne trpimo i ne cekamo.

  • Messi

    6. novembar 2019 | 15:03

    Drugaciji je tamo mentalitet, nema pristiska ko ovde ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA