≫ 

Je l' moguće da život stane u slobodnjak? Uz ove reči je Milojević preživeo najveću Zvezdinu dramu!

Krasnodar je preokrenuo sudbinu kluba!

  • 9
Vladan Milojević Foto: FK Crvena zvezda

Povodom stote pobede u trenerskom mandatu Crvene zvezde, Vladan Milojević, dao je intervju za klupsku televiziju.

Milojević je "premotao" tri godine rada, ali je najupečatljiviju izjavu dao njegov saradnik, Milan Kosanović, koji je opisao trenutke najveće drame protiv Krasnodara.

Tada je Zvezda ušla u Ligu Evrope i napravila sjajnu podlogu za naredne dve sezone i ulaske u Ligu šampiona. Milojević je podvigom protiv skupocenog tima Krasnodara trasirao sebi put ka klupskoj istoriji, a sve je moglo da pođe naopako protiv Rusa u završnici triler revanša na Marakani.

- Najteže je bilo protiv Krasnodara, to je početak velike Zvezdine ere u ove tri godine. Devedeset i drugi minut, dosuđen slobodan udarac na nekih 18 metara, izvodi Pereira, poznat po davanju golova. Imamo 2:1, a golom bi ispali iz Lige Evrope. Na stadionu 60.000 ljudi, svi iščekuju Zvezdin plasman u Ligu Evrope, na klupi Milojević se okreće, pričamo, jedna rečenica ostala je upamćena. Osliava prvi deo Milojevićeve ere: Da li je moguće da jedan život stane u jedan slobodan udarac? Desilo se šta se desilo. Pereira je promašio, mi otišli dalje i već sledeće godine stigli do famoznog Salcburga - rekao je Kosanović, uz jednu ogorčenu opasku, smatrajući da se uspeh Milojevića ne ceni dovoljno u Srbiji.

- Opet nekako mi je draži uspeh protiv Jang Bojsa iz drugog razloga. Kada u Srbiji ulazite u Ligu šampiona, viču slučajno. Kad smo ušli 2. put, nijedan srpski trener nije 2 puta ušao u Ligu šampiona. Ovde se to provlači kroz medije, ali niko ne saopštava. Sale Stanojević je jedini srpski trener koji je ušao, Mateus je Nemac, Milojević je prvi koji je dva puta ušao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    6. novembar 2019 | 12:19

    Стварно за респект, играти против најскупоценијих тимова, побеђивати их, плус све те године бити убедљиви првак, држати станаре са јна на 10-15 разлике...

  • Zoki CH

    6. novembar 2019 | 12:22

    Miloje kralj i ljudina, ziv bio.

  • lune

    6. novembar 2019 | 12:41

    miloje nasa legenda vec sada to ostaje zapisano niko se ne osvrce na igru vec rezultat je bitan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA