≫ 

Partizanov "ubica dečijeg lica" tinejdžerski drzak pred Junajted: Idemo na pobedu!

Mali Filip sanja velike snove pred utakmicu života

  • 11

Filip Stevanović živi snove mnogih srpskih tinejdžera, i ne samo srpskih. Sa 17 godina ide na "Old Traford" da se oproba protiv velikog Mančester junajteda, a tinejdžerski drsko pred put, kao da u nogama ima 200 utakmica i još 20 pobeda protiv velikana - najavio je pobedu.

Partizanov biser, golobradi momak dečijeg osmeha, sve je samo ne klinac kada mu date njegovo najmoćnije oružje, loptu. Tad se pretvara u "zver", što će, nadamo se, na svojoj koži da osete i fudbaleri Junajteda i njihov "ubica dečijeg lica" Solskjer - upoznaće srpskog fudbalskog "ubicu".

- Iskreno, velika su očekivanja svakog člana ekpe, tako da se nadamo da će biti još bolje nego u Beogradu, sa što više šansi, sa što više iskorišćenih prilika i nadamo se da ćemo doći u Beograd sa tri boda - kaže Filip pred put. 

Neizostavno pitanje: kako se tinejdžer od 17 godina priprema se za ovako veliku utakmicu. O čemu razmišlja...

- Nema tu nekih stranih stvari. Otprilike se spremam normalno kao i za svaki drugi meč. Naravno, jeste to veliki Mančester, to mi je u glavi. Dosta velika ekipa, dosta bolja ekipa. Pokazali smo u Beogradu da možemo da igramo sa velikim evropskim klubovima, tako da se nadam da će biti još bolje nego u Beogradu.

filip stevanović Foto: MN Press

Video: Partizanov biser dribla kao Kristijano Ronaldo

Saveti starijih saigrača mogu biti ključni u razvoju igrača. Ima od koga Filip da čuje kako treba, šta treba.

- Da, naravno, dosta igrača mi daje savet, pogotovo da nemam tremu, da budem smiren da pokažem svoj potencijal. Zahvaljujem im svima, ne bih nekoga posebno izdvajao.

Milošević je Stevanovića u prvom meču "bacio u vatru" u 75. minutu, dovoljno da stekne utisak o veličini rivala, koji ga, kako kaže, nije preterano impresionirao.

- Iskren da budem, očekivao sam da če više igrača da me impresionira, ali ovako i ne baš, ovo što sam video. Eto, Marsijal mi se svideo. Njegov nivo je cilj mome težim, i još bolje ako može.

Svetla "Old Traforda" čekaju srpsku fudbalsku nadu, u glavi se mota samo jedan scenario: dati gol gigantu.

- Zapanjujuće je sve to, odlazak na "Old Traford", oduševljen sam što sam uopšte krenuo sa ekipom. Tu sam za sve što treba ekipi.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toca

    6. novembar 2019 | 16:56

    Bravo mali tako se razmislja

  • Milan

    6. novembar 2019 | 16:59

    Partizanov buser a porodica mu zvezdaši. Mama tata stalno na fejsu kači zvezdine špice brat zvezdaš do koske. Da li je to normalno

  • Hahaha

    6. novembar 2019 | 17:07

    Smešan neki dečko...Sramota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA