≫ 

Bajern odigrao za Zvezdu: Levandovski majstorijom načeo, Perišić dokrajčio Olimpijakos!

Bavarci su crveno-belima iz Beograda dali lepu šansu da razmišljaju o proleću u Evropi pred poslednja dva kola

  • 3
Germany Soccer Champions League Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su Olimpijakos sa 2:0 u meču četvrtog kola grupe B Lige šampiona kao domaćini na svojoj Alijanc areni.

Bajern je tokom čitavog meča bio agilniji na terenu, ali je tek u završnih dvadesetak minuta uspeo da slomi otpor odbrane jednim izvanrednim potezom napadača Roberta Levandovskog, ili bolje reći - njegovom reakcijom.

Nemački tim je imao čak 26 šuteva ka golu grčkog tima, od čega je devet išlo u okvir, a dvotrećinski posed pokazuje kako su Nemci obezbedili nokaut fazu elitnog takmičenja sa četiri pobede iz isto toliko mečeva.

Kingsli Koman je dobio loptu na desnom krilu u 69. minutu iz sredine. Povukao je, fintirao i poslao do peterca. Tamo je bio Levandovski koji je spoljnom iz prve samo namestio nogu i munjevitom reakcijom sproveo loptu do bližeg ugla gola za 1:0.

Nastavio je Bajern i nakon toga da napada, u nekoliko situacija Tomas Miler i ostali nisu bili sebični, ali pogotka nije bilo sve do 89. minuta. Koman je odložio loptu na levi bok za Serža Gnabrija, ovaj je spustio za Davida Alabu, a Austrijanac je vratio u peterac.

Jedan igrač Olimpijakosa je tamo loše reagovao, lopta je stigla do Ivana Perišića na drugoj stativi, a Hrvat se namestio, zakucao je pod prečku i ostavio Olimpijakos zakucan za dno grupe B.

Nemački tim posle četiri pobede zauzima prvo mesto sa 12 bodova, dok Olimpijakos ima jedan bod još od prvog kola i remija sa Totenhemom u Atini 2:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Telegraf na grandioznom Old Trafordu: Kultni stadion ostavio srpske novinare u čudu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA